19 Ιουνίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Απίστευτος λαϊκισμός περιπτεράΒούλτεψη: Γίνεται φασαρία για ένα ανύπαρκτο θέμα

[Απίστευτη ηλιθιότητα (είμαι επιεικής και δεν λέω δόλος) όλων των συμμετεχόντων στη συζήτηση! Για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται: Η Ζωίτσα πήρε τα πρακτικά της Βουλής από συζήτηση που έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο και τα πήγε στον εισαγγελέα ξέροντας ότι...
ο εισαγγελέας μόλις θα έβλεπε το όνομα Βενιζέλος θα έστελνε την υπόθεση στη Βουλή αφού δεν έχει δικαίωμα να μπει στη ουσία της υπόθεσης αν δεν το αποφασίσει η Βουλή. Στη συνέχεια σκόπευε να κάνει ντόρο "ήρθε δικογραφία για τον Βενιζέλο και τον καλύπτετε" και της έκατσε επιπλέον το κλείσιμο της Βουλής. 

Οι κάφροι λαϊκιστές Παπαδάκης και Δελατόλας κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν αυτό που τους λέει η Βούλτεψη η οποία δεν μπορεί να το κάνει και σαφές γιατί έχει μια ανεπάρκεια (και μόνο από την έπαρσή της "εγώ ξέρω τα θέματα καλά" που υπονοεί ότι οι προηγούμενοι δεν τα ήξεραν τα λέει όλ)... ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΤΑΝΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, Η ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ: "ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 2 ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ (αφού ξαναλέμε η δικογραφία στηρίζεται στα πρακτικά της Βουλής)"! Τόσο απλά είναι τα πράγματα και άνθρακας ο θησαυρός...

Όσον αφορά τις εξυπνάδες του περιπτερά Παπαδάκη (προς το τέλος του 1ου βίντεο) "μα εδώ λέει ότι έκαναν προκαταρκτική εξέταση και προέκυψαν υποψίες ποινικής ευθύνης, άρα οι εισαγγελείς έκαναν έρευνα" να πούμε ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση προκαταρκική έρευνα των εισαγγελέων σημαίνει το ανάγνωσμα των πρακτικών  της Βουλής όπου αναφερόταν το όνομα Βενιζέλος και οι γνωστές καταγγελίες ΣΥΡΙΖΑ και όχι ότι κλήθηκαν μάρτυρες που κατέθεσαν νέα στοιχεία κ.λπ ανοησίες που αφήνει να εννοηθούν ο περιπτεράς. Το ξαναλέμε: οι εισαγγελείς μόλις διάβασαν τα πρακτικά που τους πήγε η Κωνσταντοπούλου και είδαν το όνομα Βενιζέλος ήταν υποχρεωμένες να στείλουν την υπόθεση στη Βουλή χωρίς περαιτέρω έρευνα!

Αυτό δείχνει και τη γελοιότητα ΠΑΣΟΚ να επιτεθεί στις εισαγγελείς που έκαναν αυτό που λέει ο νόμος περιμένοντας να τους απαντήσει η Βουλή "δεν υπάρχει θέμα νέας εξεταστική" ώστε να βάλουν την υπόθεση στο αρχείο.

Απ' ότι καταλαβαίνει ο ουδέτερος παρατηρητής και όχι οι ψεκασμένοι και οι περιπτεράδες το όλο θέμα είναι ένα μεγάλο κόλπο της Ζωίτσας και του ΣΥΡΙΖΑ, που σε συνδυασμό με τα αριστερά ΜΜΕ δημιουργούν ένα ανύπαρκτο θέμα]

Το θέμα της δικογραφίας για τα υποβρύχια, που έφτασε στη Βουλή 2 μέρες μετά τη μέρα που έκλεισαν οι εργασίες της Ολομέλειας, στις 4 Ιουνίου, για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου και του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, σχολίασε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.

Η κ. Βούλτεψη δήλωσε πως η δικογραφία, μαζί με 11 ακόμα για άλλες υποθέσεις, έφτασε στη Βουλή, αφού είχε πρωτοκολληθεί το διάταγμα για το κλείσιμο, το οποίο δεν θα ήταν δυνατόν να αλλάξει για ένα ανύπαρκτο θέμα.

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, επισήμανε, επίσης ότι «δεν παραγράφεται τίποτα», καθώς, εκτός από το αδίκημα της απιστίας, όλα τα υπόλοιπα αδικήματα υπάγονται στο νόμο περί ξεπλύματος χρήματος και έχουν 20ετή παραγραφή.

Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι οι λόγοι για τους οποίους «γίνεται φασαρία για ένα ανύπαρκτο θέμα» είναι τα κείμενα εσωκοματικής αμφισβήτησης εντός του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ υποστήριξε ότι, αν ο Πρωθυπουργός είχε αναβάλει τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, για να πάει σε άλλο χώρο να συνεδριάσει για κείμενο αμφισβήτησης, «θα μας είχαν κρεμάσει στα μανταλάκια. Θα είχε γίνει επανάσταση».

Η κ. Βούλτεψη πρόσθεσε πως δεν διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση από τη δικαιοσύνη, πριν την αποστολή της δικογραφίας στη Βουλή.

Δείτε τα βίντεο από τον ΑΝΤ1: