27 Ιουνίου 2014

ΠΙΝΑΚΑΣ: Αλλάζει τις προβλέψεις της για το ζευγάρι του τελικού στο Μουντιάλ η Goldman Sachs-Τι προβλέπει για τις νοκάουτ αναμετρήσεις

Η Goldman Sachs μπορεί να είναι εξαιρετικά επιτυχημένη στις προβλέψεις της στις αγορές, ωστόσο η νέα απόπειρα της να εμπλακεί στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός παγκοσμίως, το Μουντιάλ, φαίνεται ότι δεν στέφεται με απόλυτη επιτυχία.

Πριν από περίπου ένα μήνα είχε προβλέψει ότι...
η Βραζιλία θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ μέσα από στατιστική ανάλυση είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι του τελικού θα είναι Βραζιλία - Αργεντινή.

Οι προβλέψεις για κάθε αγώνα βασίζονται σε μια ανάλυση που λαμβάνει υπ’ όψη στην ιστορία των ποδοσφαιρικών αγώνων από το 1960.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω υπολογιστικό μοντέλο, δεν χρησιμοποιεί οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την ποιότητα των ομάδων ή μεμονωμένων παικτών. Για παράδειγμα, αν ένας παίκτης-κλειδί ο οποίος ήταν βασικός συντελεστής στις πρόσφατες επιτυχίες μιας ομάδας τραυματιστεί, αυτό δεν θα έχει επίπτωση στις προβλέψεις της Goldman Sachs.

Έτσι, η Goldman Sachs προχώρησε σε ανανέωση των εκτιμήσεων της, προβλέποντας τώρα ως ζευγάρι τελικού τη Βραζιλία και την Ολλανδία, ενώ στις νοκάουτ αναμετρήσεις οι εκτιμήσεις της έχουν ως εξής:


www.bankingnews.gr