11 Ιουλίου 2014

ΦΩΤΟ-Bραζιλιάνικο πρωτοσέλιδο: "Γερμανία από μικρό παιδί"! - Δεν αντέχουν να δουν την Αργεντινή να σηκώνει την κούπα σπίτι τους

Την διαχρονική κόντρα Βραζιλίας και Αργεντινής έρχεται να επιβεβαιώσει ένα πρωτοσέλιδο βραζιλιάνικης εφημερίδας διαφορετικό από τα άλλα.

Οι οπαδοί της Αργεντινής ζουν ονειρικές στιγμές αφού και η εθνική τους ομάδα προκρίθηκε σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου, κάτι που είχε να πετύχει από το μακρινό 1990, ενώ και η μισητή «σελεσάο» αποκλείστηκε στα ημιτελικά με ταπεινωτικό τρόπο από τους Γερμανούς.

Το μόνο που έχει απομείνει για να δώσει λίγη χαρά στους πονεμένους Βραζιλιάνους είναι να μην δουν τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του να σηκώνει το «άγιο δισκοπότηρο» του ποδοσφαίρου μέσα στην ίδια τους τη χώρα.

Λαμβάνοντας υπόψη το… κοινό αίσθημα η βραζιλιάνικη εφημερίδα «Lance» κυκλοφόρησε με τον εξής τίτλο στο πρωτοσέλιδό της: «Γερμανία από τότε που ήμουν μικρό παιδί», ενώ απεικονίζει τον επιθετικό των «πάντσερ» Λούκας Ποντόλσκι σε πρόσφατη επίσκεψή του σε φυλή ιθαγενών στην πόλη της Μπαχία.

Άλλη μία απόδειξη ότι στο ποδόσφαιρο τίποτε δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσει. Ακόμη κι αν η ομάδα που γνώρισε τον εξευτελισμό στηρίξει εκείνους που την εξευτέλισαν…


http://www.filathlos.gr/component/k2/item/12660-vs