22 Ιουλίου 2014

Η ξανθιά ερωμένη του Bill Clinton με τον κωδικό "Energizer"

O Bill Clinton φέρεται να είχε μια ξανθιά ερωμένη που τον επισκέπτεται όταν από το σπίτι λείπει η σύζυγός του Hillary. Πρόκειται για μια ερωτική ιστορία που τις τελευταίες ώρες προκαλεί τεράστια αναταραχή στις Η.Π.Α.
Στην περίφημη 6η σελίδα της New York Post, έχει προδημοσιευθεί μέρος του βιβλίου του Ronald Kessler με τίτλο "The First Family Detail: Secret Service Agents Reveal the Hidden Lives of Presidents", (Άγνωστες λεπτομέρειες από την μυστική ζωή της Πρώτης Οικογένειας).

Σε αυτό ούτε λίγο ούτε πολύ ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, έκανε σεξ με μία προκλητική ξανθιά κυρία, που στους κύκλους των ανδρών της προσωπικής ασφάλειας του Προέδρου είχε την κωδική ονομασία: "Energizer".

Στο βιβλίο, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Αυγούστου, ο Kessler αποκαλύπτει ότι ήταν οι ίδιοι οι μυστικοί πράκτορες του πρώην προέδρου που είχαν βαπτίσει τη ξανθιά ερωμένη του Clinton "Energizer" για ευνόητους λόγους. Το ξανθό αντικείμενο του πόθου του Προέδρου, φερόταν ευγενικά και φιλικά στους μυστικούς πράκτορες.

Όταν απουσίαζε η Hilary, είχαν δοθεί στους φρουρούς οδηγίες να την αφήνουν να περνά χωρίς να της κάνουν ερωτήσεις. H "Energizer" περιγράφεται ως μία χαριτωμένη και φιλική γυναίκα, η οποία πολλές φορές πήγαινε μπισκότα στους άνδρες ασφαλείας του Προέδρου.

"Ήταν μία ζεστή μέρα και η ξανθιά γυναίκα φορούσε ένα μπλουζάκι με τολμηρό ντεκολτέ, με αποτέλεσμα το στήθος της να είναι πολύ εκτεθειμένο. Μεταξύ τους έδειχναν πολύ άνετοι, πολύ φιλικοί. Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι είχαν ερωτική σχέση. Το σπίτι ήταν φυσικά, κάθε φορά, ενήμερο για την άφιξη της ξανθιάς γυναίκας", φέρεται να λέει πρώην προϊστάμενος του Λευκού Οίκου, μιλώντας φυσικά υπό καθεστώς ανωνυμίας.

Οι μυστικοί πράκτορες της Χίλαρι ενημέρωναν πάντα τους μυστικούς πράκτορες του Μπιλ όταν επέστρεφε στο σπίτι η σύζυγός του. Έτσι, ο Bill Clinton είχε όλο το χρόνο στην διάθεσή του να ξεπροβοδίσει την ερωμένη και να "καθαρίσει" την περιοχή απ΄όλα τα "ενοχοποιητικά στοιχεία". Όμως μια φορά,η προειδοποίηση από τους μυστικούς πράκτορες της Hilary ήρθε αργά. "Οι μυστικοί πράκτορες του Bill Clinton αναγκάστηκαν να φυγαδεύσουν την "Energizer".

Οι εκπρόσωποι του Clinton δεν έχουν σχολιάσει μέχρι στιγμής το σχετικό δημοσίευμα. Η "New York Post" υπογραμμίζει, πάντως, πως ο συγγραφέας ήταν αυτός που είχε αποκαλύψει ότι οι μυστικοί πράκτορες του Μπαράκ Ομπάμα, κατά την επίσημη επίσκεψή του στην Κολομβία, είχαν προσλάβει ιερόδουλες για να απολαύσουν τις χαρές του έρωτα.

Πηγή: pagesix
Στέφανος Νικήτας
news247