11 Ιουλίου 2014

Η δήλωση της... χιλιετίας από τον Μασεράνο: Έσκισα τον πρ...ό μου για το τάκλιν στον Ρόμπεν

Με έναν μοναδικό τραυματισμό πλήρωσε ο αμυντικός της Αργεντινής το τάκλιν αυτοθυσίας λίγο πριν τη λήξη του ημιτελικού του Μουντιάλ

Έχουμε ακούσει για τραυματισμούς και τραυματισμούς σε ποδοσφαιρικούς ή άλλους αγώνες. Αλλά αυτό που συνέβη στον Χαβιέ Μασεράνο στον ημιτελικό κόντρα στην Ολλανδία είναι μοναδικό όσο και... επώδυνο.


Ήταν λίγο πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του ημιτελικού του Μουντιάλ όταν ο αμυντικός της μπιανκοσελέστε είδε τον Άριεν Ρόμπεν να μπαίνει μόνος του στη μεγάλη περιοχή και να είναι έτοιμος να «σκοτώσει» τον Ρομέρο. Έτσι έκανε ένα τάκλιν αυτοθυσίας με το οποίο τελικά κατάφερε να αποσοβήσει τον κίνδυνο.



Όχι, όμως, χωρίς να πληρώσει το αντίστοιχο τίμημα καθώς όπως εξομολογήθηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης από την υπερένταση έσκισε τον πρωκτό του!



«Έσκισα τον πρωκτό μου... Δεν θέλω να ακουστώ σκληρός... Ο Ρόμπεν μου έδωσε την ευκαιρία με το επιπλέον κοντρόλ που έκανε. Έχασε ένα δευτερόλεπτο και εγώ κέρδισα. Αλλά μετά δίπλωσα από τον πόνο» εξήγησε ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα για ό,τι συνέβη λίγο πριν το 90΄.

Μετά από αυτό τι να πει κανείς...