10 Ιουλίου 2014

ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ: Στην Ακρόπολη οι απολυμένες καθαρίστριες μαζεύουν υπογραφές από τους τουρίστες

Αντιπροσωπεία των πρώην εργαζομένων στο υπουργείο Οικονομικών μοιράζει ενημερωτικά φυλλάδια στους περαστικούς

Έξω από την είσοδο της Ακρόπολης συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους μερίδα των απολυμένων καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών.

Αντιπροσωπεία των πρώην εργαζομένων μοιράζει ενημερωτικά φυλλάδια στους περαστικούς και μαζεύει υπογραφές για την επαναπρόσληψή τους.

Έκπληκτοι όσοι τουρίστες βρίσκονται στο σημείο ενημερώνονται για τις θέσεις τους, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που υπογράφουν, στηρίζοντας τον αγώνα τους. Πολύ κοντά βρίσκεται προληπτικά και διμοιρία των ΜΑΤ.

Η πλειοψηφία των καθαριστριών παραμένει έξω από το υπουργείο Οικονομικών στην Καραγιώργη Σερβίας. Παρά την απόφαση του Αρείου Πάγου και σήμερα Πέμπτη, για 65η ημέρα, δεν σταματούν τον αγώνα τους, ζητώντας την άμεση επαναπρόσληψή τους.

Νωρίτερα, μάλιστα, προκλήθηκε για ακόμη μία φορά ένταση, όταν οι πρώην εργαζόμενες στο υπουργείο επιχείρησαν να αποκλείσουν την είσοδο, με συνέπεια να επέμβει η αστυνομία και να τις απωθήσει.

Αντιπροσωπεία των απολυμένων καθαριστριών ανέβηκε επάνω στο υπουργείο Οικονομικών και ζήτησε συνάντηση με την νέα γενική γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνα Σαββαΐδου.
























Ρεπορτάζ - φωτογραφίες: Στρατής Λιμνιός
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ