08 Ιουλίου 2014

Ηράκλειο: Επιφανείς επιχειρηματίες σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών - Η αστυνομία εισέβαλε σε πολυκατοικίες για να τους συλλάβει

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Ηράκλειο για τη σύλληψη ατόμων που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές εμπλέκονται σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη διακίνηση ναρκωτικών.

Ήδη στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου έχουν προσαχθεί και ανακρίνονται αρκετά άτομα, ενώ ανάμεσα στους προσαχθέντες είναι και γνωστοί επιχειρηματίες της πόλης που έχουν σχέση με τη νεολαία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, που επικαλείται το cretalive.gr, στο πλαίσιο της επιχείρησης αστυνομικοί εισέβαλαν ακόμα και σε πολυκατοικίες σε γειτονιές του Ηρακλείου για να κάνουν τις προσαγωγές.

To ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι είχε προηγηθεί συστηματική έρευνα και τα τηλέφωνα των εμπλεκόμενων παρακολουθούνταν εδώ και μήνες πριν από την επιχείρηση. Όλο αυτό το διάστημα οι αρχές είχαν θέσει υπό συστηματική παρακολούθηση τον βασικό ύποπτο.

Ειδική ομάδα αστυνομικών είχε αναλάβει να παρακολουθεί νύχτα και μέρα τις επαφές του και με αυτόν τον τρόπο η έρευνα οδηγήθηκε και σε άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση. Μέσα από τις τηλεφωνικές επαφές των εμπλεκομένων οι αστυνομικοί συγκέντρωναν πληροφορίες για τον τρόπο που η εγκληματική οργάνωση εισήγαγε και διακινούσε τα ναρκωτικά και κάπως έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

Την υπόθεση ανέλαβε η δίωξη ναρκωτικών Ηρακλείου και αναμένονται εξελίξεις.