11 Ιουλίου 2014

ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ! Ασθενής ζητούσε φακελάκι από γιατρό... Τον εκβίαζε ότι θα τον "ξεφωνίσει"

Συνελήφθη στο Χαλάνδρι μια 60χρονη, που σύμφωνα με καταγγελία γιατρού, τον εκβίασε να της καταβάλλει 20.000 ευρώ για να μην τον συκοφαντήσει σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο γιατρός παρείχε τις ιατρικές του υπηρεσίες στην 60χρονη για μεγάλη χρονική περίοδο. Μετά από θεραπεία που δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα, ο γιατρός της συνέστησε να απευθυνθεί σε ειδικό χειρουργό.

Το Μάρτιο του 2014, η 60χρονη επικοινώνησε εκ νέου με τον καταγγέλλοντα ενημερώνοντάς τον, ότι απέτυχε και η νέα θεραπεία της και απαίτησε εκβιαστικά να της καταβάλλει το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ ως αποζημίωση, ώστε να μην τον συκοφαντήσει στα ΜΜΕ ως υπαίτιο για την κατάστασή της.

Ο γιατρός κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό το ποσό, αλλά τέλη του Ιουνίου 2014 η συλληφθείσα τον προσέγγισε ξανά και του ζήτησε 20.000 ευρώ επιπλέον για να μεταβεί στο εξωτερικό για νέα θεραπεία. Ο γιατρός αρνήθηκε και η 60χρονη τον απείλησε ότι θα τον κατέστρεφε επαγγελματικά.

Ο γιατρός προέβη σε καταγγελία στο Τμήμα Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και σε ραντεβού που προγραμμάτισε, με την 60χρονη, της παρέδωσε το ποσό σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, οπότε και συνελήφθη.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.