18 Ιουλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΑΡΧ@ΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ! Τι δήλωσε ο συνήγορος Μαζιώτη για το ανάπηρο χέρι-Δεν βρέθηκαν όπλα στο σπίτι

ΑΔΕΡΦΙΑ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΗΡΟΣ! ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ; ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ;

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Νίκου Μαζιώτη, Σπύρος Φυτράκης, βγαίνοντας από το νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" δήλωσε σχετικά με την κατάσταση της υγείας του ότι είναι καλύτερα μεν αλλά υπάρχει ο κίνδυνος....
να μείνει παράλυτος από το δεξί του χέρι ("κίνδυνος" γι'αυτόν "ευτυχία" για μας). Τόνισε επίσης όσον αφορά την εμμονή του Νίκου Μαζιώτη να φύγει από τον Ευαγγελισμό, ότι για την ώρα θα παραμείνει.

Δείτε το βίντεο της ΝΕΡΙΤ


Δεν βρέθηκαν όπλα στο σπίτι

Δεν υπάρχουν όπλα στο σπίτι του Νίκου Μαζιώτη στο Μαρούσι, όπως προέκυψε από τις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες  του enikos.gr, στο σπίτι το περιβάλλον είναι καθαρά οικογενειακό. Στο διαμέρισμα όπου ο Μαζιώτης ζούσε με την Πόλα Ρούπα και το παιδί τους, υπάρχουν πολλές οικογενειακές φωτογραφίες, ρούχα και άλλα αντικείμενα, κάτι που υποδηλώνει ότι το χρησιμοποιούσε καθαρά ως τόπο διαμονής.

Αυτό οδηγεί τις αρχές στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν και άλλα σπίτια, άρα συνεχίζονται τις έρευνες για να εντοπιστεί η γιάφκα του τρομοκράτη.

Αυτή τη στιγμή αρχίζει η έρευνα στο σπίτι του Νίκου Μαζιώτη, το οποίο θα ελεγχθεί σπιθαμή προς σπιθαμή για τα επόμενα 24ωρα, με σκοπό να βρεθούν περισσότερα στοιχεία, όπως αποτυπώματα, τρίχες και δείγματα DNA.

Θέλει να φύγει από τον Ευαγγελισμό

Στον Ευαγγελισμό κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας νοσηλεύεται φρουρούμενος ο Νίκος Μαζιώτης ενώ σήμερα αναμένεται να μεταβεί στο νοσοκομείο ο ανακριτής.

Αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι η εμμονή του Νίκου Μαζιώτη να φύγει από τον Ευαγγελισμό και να συνεχίσει τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Να σημειωθεί επίσης ότι είναι μεγάλος ο κίνδυνος ο Νίκος Μαζιώτης να μείνει παράλυτος, ωστόσο ο ίδιος αν και το γνωρίζει επιμένει να φύγει από τον Ευαγγελισμό.

Σήμερα αναμένεται να μεταβεί στο νοσοκομείο κλιμάκιο της ΔΑΕΕΒ με ειδικό ανακριτή προκειμένου να πάρει κατάθεση από το ηγετικό στέλεχος του Επαναστατικού Αγώνα.

Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΡΙΤ