20 Ιουλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ:Στον Κορυδαλλό ο Μαζιώτης, αδυνάτισε από το τρέξιμο η Ρούπα και έβαψε το μαλλί ξανθό

Ξανθιά, με πολύ κοντά μαλλιά και πολύ αδυνατισμένη είναι πλέον η Παναγιώτα Ρούπα, σύμφωνα με την αστυνομία. Πριν εξαφανιστεί με το 4χρονο παιδί της από το σπίτι στο Μαρούσι εξαφάνισε όλα τα ίχνη που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ίδια και ίσως στη γιάφκα.

Έτσι μέσα στο σπίτι που συνεχίζει τις έρευνες η αντιτρομοκρατική και η σήμανση δεν υπήρχε laptop, κινητά τηλέφωνα ενώ έλειπαν και φωτογραφίες της οικογένειας από κάποια κάδρα. Βρέθηκαν πολλές εφημερίδες έως και πριν από δύο χρόνια που έγραφαν πως εξαφανίστηκαν τότε. Επίσης βρέθηκαν σε ντουλάπες ρούχα που χρησιμοποίησε ο Μαζιώτης σε ληστείες.


Το απόγευμα ο τρομοκράτης Νίκος Μαζιώτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Στο Κορυδαλλό έχει δημιουργηθεί ένα ειδικό κελί στο οποίο θα υπάρχουν κάμερες και ιδιαίτερα μέτρα ασφάλειας. Φωτογραφία του μεταμφιεσμένου με περούκα και γυαλιά δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, όπως τον κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του ηλεκτρικού στο Μαρούσι, την ημέρα που πήγε στο Μοναστηράκι και συνελήφθη. Επίσης με εισαγγελική διάταξη δόθηκαν στη δημοσιότητα και άλλες φωτογραφίες του από τις ληστείες σε Κλειτορία και τα Μέθανα.

Το όνομα και τη φωτογραφία του συνεργού του Νίκου Μαζιώτη, Γιώργου Πετρακάκου δόθηκαν επίσης στη δημοσιότητα. Σε βάρος του 35χρονου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και φέρεται να συμμετείχε στις ληστείες σε Ακράτα και Μέθανα και να είναι δίπλα στον Μαζιώτη. Ο Πετράκος σύμφωνα με τις Αρχές συνδέει τον Μαζιώτη και με τον Παλαιοκώστα, καθώς εκτιμούν ότι είχε εμπλοκή στην απαγωγή του βιομήχανου Μυλωνά στη Θεσσαλονίκη πριν από 6 χρόνια.


Το μεσημέρι συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης ο Νίκος Μαζιώτης μεταφέρθηκε στο εφετείο για να εκτελεστεί η καταδικαστική απόφαση των 50 χρόνων που του είχε επιβάλει το δικαστήριο, και από εκεί στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Νωρίτερα ο ανακριτής είχε μεταβεί στον Ευαγγελισμό για να απολογηθεί ο Νίκος Μαζιώτης. Ο αρχιτρομοκράτης του Επαναστατικού Αγώνα αρνήθηκε να πει ο,τιδήποτε εκτός από το να δηλώσει ως επάγγελμα "επαναστάτης" και τελικά πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι έφοδοι της αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό της γιάφκας και των συνεργών του Μαζιώτη. Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε έρευνα σε σπίτι στο Νέο Κόσμο, όπου βρέθηκαν τρία αλεξίσφαιρα γιλέκα, δυο υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, έντυπα αναρχικού περιεχομένου και μία περούκα, ενώ ο ένοικος του διαμερίσματος προσήχθη στην αντιτρομοκρατική.


Έρευνες έγιναν και σε Καμμένα Βούρλα, Αγία Παρασκευή και Καλαμάτα. Το δίχτυ των ερευνών για να εντοπιστεί η γιάφκα του Επαναστατικού Αγώνα επικεντρώνονται γύρω από τα Πατήσια και την Κυψέλη. Οι Αρχές εκτιμούν ότι ίσως εκεί βρίσκεται και το πάρκινγκ όπου οι τρομοκράτες κρύβουν αυτοκίνητα και μηχανές.

www.megatv.com/megagegonota/article.asp?catid=27369&subid=2&pubid=33709831