12 Ιουλίου 2014

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου φτύνει τις ανακρίτριες της Χρυσής Αυγής

Σε ρόλο παρουσιάστριας μιλά για τον προφυλακισμένο Κασιδιάρη

​Την ώρα που ο προφυλακισμένος εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης προσπαθεί να προσαρμοστεί στα κελιά του Κορυδαλλού,  η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου Ουρανία φτύνει κατάμουτρα το «σάπιο» όπως η ίδια χαρακτηρίζει σύστημα.

Αναλαμβάνοντας χρέη παρουσιάστριας η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου, αποκάλυψε στο τηλεοπτικό κοινό της πως επισκέφτηκε τις φυλακές Κορυδαλλού και είδε όλους τους προφυλακισμένους βουλευτές του ναζιστικού κόμματος ακόμη και τον Ηλία Κασιδιάρη.

Όπως εξομολογήθηκε δημόσια η ίδια, ο κ.Κασιδιάρης είναι χαλαρός και περίμενε πως κάποια μέρα θα ερχόταν και η δική του σειρά να προφυλακιστεί .

«Δεν πρόκειται να μας λυγίσει τίποτα. Φτύνουμε κατάμουτρα το σάπιο σας σύστημα. Φτύνουμε κατάμουτρα τους Ντογιάκο, Κλάππα, Δημητροπούλου. Σας έχουμε γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι» είπε με νεύρα στην εκπομπή της η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου .

Την ίδια στιγμή, ο προφυλακισμένος βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης ξεκαθαρίζει ότι θα συνεχίσει να είναι εκπρόσωπος Τύπου του ακροδεξιού κόμματος ακόμη και μέσα από την φυλακή, ενώ στην πρώτη συνέντευξη του μέσα από τα κελιά στην εφημερίδα "Ακρόπολις" που κυκλοφορεί αύριο, τονίζει πως δεν φοβάται τα σίδερα της φυλακής, καθώς γνωρίζει πως δεν έχει διαπράξει καμία παρανομία.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης στην ίδια συνέντευξη μιλά για τις άριστες συντροφικές σχέσεις με τους υπόλοιπους προφυλακισμένους συναγωνιστές και για την «ανύπαρκτη, τραγελαφική και προσχηματική» κατηγορία με την οποία τον φυλάκισε το καθεστώς, τονίζοντας πως μόνο νεκροί θα πάψουν οι Χρυσαυγίτες να μιλούν για την Ελλάδα!

Πάντως, ο κ.Κασιδιάρης στο κελί  είναι μόνος του στον πρώτο όροφο των γυναικείων φυλακών, χωρίς παρέα, όπως και ο Ι.Λαγός!

star.gr