11 Ιουλίου 2014

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΜΦΙΣΗΤΕΙ! Βουλγαράκης: Οι αγορές μας αμφισβητούν και τα κανάλια ψάχνουν τον κροκόδειλο

[Κατ'αρχάς στη ζωή χρειάζονται όλα! Και τα ομόλογα και ο κροκόδειλος και η Μενεγάκη και το μουντιάλ και η πολιτική και το ψάρεμα... και κατά δεύτερο και σημαντικότερο: Ο Βουλγαράκης παραβλέπει ότι χθες έγινε λίγο της πουτ@νας σε όλο τον κόσμο αφού η δεύτερη μεγαλύτερη πορτογαλική τράπεζα BES ενημέρωσε τους κατόχους ενός ομολόγου που έληγε ότι θα καθυστερήσει για λίγο την πληρωμή του. αυτό σε συνδυασμό ότι η εν λόγω τράπεζα με ενεργητικό 3 δις έχει δώσει δάνεια 6 δις στην Αγκόλα και θα πάρει το τρίτο το μακρύτερο, δημιούργησε μια αναστάτωση άνευ προηγουμένου πάνω στην οποία έπεσε το ελληνικό ομόλογο με αποτέλεσμα να μην πάει τόσο καλά. Μόλις πριν λίγες μέρες το ελληνικό κράτος δανείστηκε έντοκα γραμμάτια με ακόμα χαμηλότερο επιτόκιο απ'ότι την τελευταία φορά, άρα δεν κανείς δεν μας αμφισβητεί... Αυτά για να τα λέμε όλα]

Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Βουλγαράκης, προχώρησε σε ένα αιχμηρό σχόλιο που αφορά την αποτυχημένη χθεσινή έξοδο της Ελλάδας στις διεθνής αγορές.
Ο Γιώργος Βουλγαράκης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, τόνισε μεταξύ άλλων ότι "την ίδια ώρα που ο πολιτικός κόσμος φλυαρεί για ένα δημοψήφισμα που ούτως η άλλως δεν θα γίνει και τα κανάλια ψάχνουν τον Σήφη τον Κροκόδειλο, οι διεθνής αγορές μας γύρισαν για άλλη μια φορά την πλάτη.

Δείτε αναλυτικά: