18 Ιουλίου 2014

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ: Μπόμπολας-Ψυχάρης διάλεξαν τον Μυλόπουλο του Τσίπρα για Αντιπρόεδρο!

Οι μεγαλοεκδότες βάζουν στο παιχνίδι τον Τσίπρα, θέλουν να τον δελεάσουν προκειμένου να έχουν… μια πόρτα ανοικτή στην Κουμουνδούρου.

Μια είδηση που πέρασε στα ψιλά αλλά έχει μεγάλη σημασία και έντονο παρασκήνιο. Στη γενική συνέλευση της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, του κλαμπ των εκδοτών δηλαδή εξελέγησαν πρόεδρος ο Στ. Ψυχάρης (ΔΟΛ), αντιπρόεδρος ο Β. Μουλόπουλο (πρόεδρος ΔΣ «Αυγής») και ταμίας ο Γ. Μπόμπολας (Πήγασος).

Το δεξί χέρι του Τσίπρα δηλαδή, πρώην βουλευτής και πρώην διευθυντής στον ΔΟΛ, ο Μουλόπουλος, επελέγη από τον Ψυχάρη, τον Μπόμπολα και άλλους εκδότες, να βρίσκεται στην κορυφή της Ένωσης. Ποιος, κάποιος που εκπροσωπεί μια Αυγή στην οποία δε δίνει και κανείς μεγάλη σημασία. Το deal είναι φανερό. Οι μεγαλοεκδότες βάζουν στο παιχνίδι τον Τσίπρα, θέλουν να τον δελεάσουν προκειμένου να έχουν… μια πόρτα ανοικτή στην Κουμουνδούρου.
Και φυσικά ο Αλέξης που πολεμάει τη διαπλοκή, δε θα έλεγε όχι στο προσκλητήριο των εκδοτών βάζοντας ένα δικό του άνθρωπο στην Ένωση. Πρόκειται για μια σαφή συμφωνία κάτω από το τραπέζι μεταξύ νταβατζήδων της διαπλοκής στα μέσα ενημέρωσης και Τσίπρα. Και θα το δούμε σύντομα στις εφημερίδες τους πόσο χαλαρά θα παίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ παρά τις ανοησίες που κάνει.
Κάποτε οι εκδότες ανέβαζαν και κατέβαζαν κυβερνήσεις. Τώρα ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι κι αν θελήσουν να μας επιβάλλουν τον Τσίπρα ως τον μεγάλο ηγέτη που θα κυβερνήσει τη χώρα, τότε θα τους τσακίσουμε. Τώρα υπάρχουν τα ελεύθερα μέσα που θα αποκαλύπτουν τις σχέσεις της Αριστεράς με τη διαπλοκή που υποτίθεται ότι πολεμά. Άλλωστε, ο Τσίπρας δείχνει το δρόμο με τους εναγκαλισμούς τους με τους βιομήχανους και η Δούρου με τον Μαρινάκη. Τι άλλο μένει; Νέα… γύρα του Αλέξη στα media των μεγαλοεκδοτών.

http://www.antinews.gr/POLITIKE/antiproedros-o-moulopoulos-tis-augis-sto-klamp-ton-ekdoton/