18 Ιουλίου 2014

Αυτή είναι η ομάδα Δίας που συνέλαβε τον Μαζιώτη -Η επίσκεψη Κικίλια και οι ευχαριστίες Σαμαρά

Τετ α τετ με τους αστυνομικούς που κατάφεραν να συλλάβουν τον Νίκο Μαζιώτη στο κέντρο της Αθήνας είχε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας.
Τους συνεχάρη για την «ηρωική», όπως την χαρακτήρισε, πράξη τους, αλλά και για τον επαγγελματισμό και την επιχειρησιακή ετοιμότητα της Ελληνικής Αστυνομίας ενώ μετέφερε και τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και τις ευχαριστίες της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και ο Διοικητής της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών.

«Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε στον Έλληνα αστυνομικό. Το έργο που επιτελείται από τις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αξιόλογο και γίνεται αθόρυβα, χωρίς τυμπανοκρουσίες. Απόδειξη η μεγάλη επιτυχία με τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη. Εκφράζω την προσωπική μου εκτίμηση, τη βαθειά ευγνωμοσύνη μου στο πρόσωπο των Αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και μέσω αυτών, στο πρόσωπο όλων των Αστυνομικών. Είναι πραγματικά αξιέπαινοι» δήλωσε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.