11 Ιουλίου 2014

Απίστευτο βίντεο: Παρκαδόρος στραπατσάρει Lamborghini πελάτη!

Κατάφερε με... μία κίνηση να στείλει στον τοίχο το πανάκριβο αυτοκίνητο. Δείτε στο βίντεο, τι κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας.

Ένας παρκαδόρος ξενοδοχείου πέντε αστέρων στο Νέο Δελχί έριξε μια Lamborghini Gallardo σε ένα τοίχο, την ώρα μάλιστα που προσπαθούσε να την παρκάρει και ενώ μπροστά του βρίσκονταν και άλλα αυτοκίνητα.

Ο άτυχος ιδιοκτήτης του πολυτελούς αυτοκινήτου ζητά τώρα αποζημίωση ύψους περίπου 250.000 ευρώ!

"Δεχόμαστε κάθε είδους πολυτελή αυτοκίνητα, σημαντικούς πελάτες, διοργανώνουμε εξαιρετικές εκδηλώσεις και αυτό που συνέβη ήταν εντελώς από λάθος", δήλωσε μια εκπρόσωπος του ξενοδοχείου στο Γαλλικό Πρακτορείο, διευκρινίζοντας ότι το ατύχημα σημειώθηκε την 3η Ιουλίου, ενώ να σημειωθεί ότι οι εκπρόσωποι του ξενοδοχείου υποστηρίζουν ότι ο εν λόγω παρκαδόρος είχε οδηγήσει ξανά την ίδια μέρα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο χωρίς να προκαλέσει καμία ζημιά.
Ο παρκαδόρος φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο εν συνεχεία έπεσε σε ένα παρτέρι το οποίο ήταν ολισθηρό εξαιτίας μιας ισχυρής βροχής, και ένας εργαζόμενος τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι.
Οι εικόνες των καμερών ασφαλείας δείχνουν τον παρκαδόρο να οδηγεί το αυτοκίνητο από το πάρκινγκ στην είσοδο του ξενοδοχείου και να βγαίνει από αυτό γρήγορα...