06 Ιουλίου 2014

ΦΩΤΟ: Έσφιξαν οι ζέστες: Οι top selfies των σταρ με μπικίνι

Μέχρι από λίγα χρόνια, οι θαυμαστές και ιδιαίτερα το αντρικό κοινό είχαν την ευκαιρία να «χαρούν» τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη μόνο μέσα από τις σελίδες των περιοδικών, ενώ για να τις ξαναδεί κάποιος σε σέξι πόζες ή μόνο με το μπικίνι τους έπρεπε – ενίοτε – να περιμένει και μήνες.
Ωστόσο, τώρα όλα έχουν αλλάξει: πλέουν οι πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη δεν χρειάζονται επαγγελματίες φωτογράφους, αποδεικνύουν ότι έχουν και μόνες τους ταλέντο, ούτε γεμίζουν μόνο τις σελίδες διάσημων εντύπων – πλέον γεμίζουν και τις δικές τους σελίδες σε facebook, twitter και instagram!


Cara Delevingne

Cara Delevingne, Bar Refaeli, Kim Kardashian, Courtney Stodden, Lady Gaga, Hilary Duff, Rihanna, Heidi Klum είναι μόνο μερικές από τις αιθέριες υπάρξεις που έχουν στιγματίσει με το δική τους πόζα και το δικό τους μαγιό τα social media.


Bar Refaeli

Και μπορεί από τη μία να έχουν πάρει τη δουλειά των παπαράτσι και να τους «καίνε» τα θέματα, όμως έχουν καταφέρει παράλληλα να έχουν μια πιο άμεση, αλλά και σέξι σχέση με τους θαυμαστές τους, αφού πλέον είναι σα να περνούν μαζί κάθε στιγμή της ημέρας τους!



Kim Kardashian


Courtney Stodden


Lady Gaga




Rihanna 


Heidi Klum


Jennifer Lopez


Christina Milian 


Paulina Gretzky 


Cassie and Nicki Minaj 


Demi Lovato 


Miley Cyrus 


Ashley Benson

Πηγή: protothema.gr