31 Αυγούστου 2014

BINTEO-Περίπατος του ΠΑΟΚ στα Χανιά, 4-0 τον Πλατανιά

Η εμπειρία της ομάδας και η κλάση κάποιων από τις μονάδες της έκαναν τη διαφορά για τον ΠΑΟΚ, που πέρασε με 4-0 από τα Χανιά απέναντι στον Πλατανιά και πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα.

Μετά το πρώτο «αναγνωριστικό» τέταρτο οι φιλοξενούμενοι του Άγγελου Αναστασιάδη άρχισαν να πατούν καλύτερα στο χορτάρι και απείλησαν άμεσα στο 18΄, όταν στο συρτό σουτ του Κάτσε η μπάλα κόντραρε και βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Περιστερίδη, ενώ στο επόμενο λεπτό οΣαλπιγγίδης αστόχησε σε άδεια εστία!

Τελικά οι Θεσσαλονικείς μετουσίωσαν σε γκολ την ανωτερότητά τους με τον Αθανασιάδη, όταν στο 39ο λεπτό και σε εκτέλεση κόρνερ ο διεθνής επιθετικός «έγραψε» το 0-1 με ωραία κεφαλιά.

Ο ΠΑΟΚ διπλασίασε στο 52΄, με τον Σαλπιγγίδη να «εξιλεώνεται» για τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία και να σκοράρει το 0-2 ύστερα από ωραία ενέργεια και γύρισμα του Σκόνδρα από τη δεξιά πλευρά.

Το γκολ του έμπειρου ποδοσφαιριστή όχι μόνο σφράγισε τη μοίρα του αγώνα αλλά και τη φυσιογνωμία του ως το τέλος, αφού ο «Δικέφαλος» άνετος πια έδωσε χώρο στον (απογοητευμένο) Πλατανιά, που όμως δεν είχε το σθένος και την πίστη για την ανατροπή, ενώ τελείωσε τον αγώνα και με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Τετέι στο 80΄, για επικίνδυνη προβολή στον Κατσικά.

Ο αγώνας είχε όμως συγκινήσεις ως το τέλος, με τον Μακ να κάνει το 0-3 στο 82΄, τον Πλατανιά να απαντά με δοκάρι του Τόρες στο 86΄ και τον Σκόνδρα να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 89΄, από εξαιρετική μπαλιά του Σλοβάκου συμπαίκτη του.

naftemporiki.gr