20 Αυγούστου 2014

ΜΑΝΗ: Νεκροί δύο αγνοούμενοι νεαροί- Εγκληματική ενέργεια ο θάνατός τους.

Αναγγελία εξαφάνισης από τις πρώτες πρωινές ώρες (19/08) κινητοποίησε την Αστυνομία, η οποία με τη σειρά της ζήτησε τη συνδρομή της Πυροσβεστικής και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με σκύλους από την Αθήνα, μετέβη στην περιοχή, στην αναζήτηση δύο νεαρών, 26ετών και 25χρόνων, από την Καλαμάτα και τη Σάμο αντίστοιχα, οι οποίοι  είχαν προορισμό τη  Δυτική Μάνη.

Οι δύο νεαροί, εντοπίσθηκαν νεκροί αργά το απόγευμα (19/08) από Αστυνομικούς, οι οποίοι τους αναζητούσαν, στην περιοχή μεταξύ Καλαμάτας και Καρδαμύλης, και ανακάλεσαν τη συνδρομή της ΕΚΑΜ, για τις αναζητήσεις. Συμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατός τους να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Στο σημείο έχει κληθεί και μεταβαίνει ιατροδικαστής για τη διενέργεια νεκροψίας στις σορούς, προκειμένου να προσδιορίσει επακριβώς τα αίτια θανάτου των δύο νέων.

Οι δύο νεαροί είχαν ξεκινήσει το ταξίδι τους από την Καλαμάτα, με μοτοσικλέτα και προορισμό την φαράγγι Κοσκάραγα της Μάνης. Τελευταία επικοινωνία με τις οικογένειές τους, όπως ανέφεραν στην αναγγελία της εξαφάνισής τους στην Ασφάλεια Καλαμάτα, οι γονείς του 26χρονου και άτομο του περιβάλλοντος του 25χρονου,είχαν πραγματοποιηθεί τις πρώτες πρωινές ώρες (19/08), και δεν είχαν άλλη επικοινωνία με τις οικογένειές τους. Με τη συμπλήρωση 12ωρών από την αναγγελία εξαφάνισης, και χωρίς να έχουν δώσει σημεία ζωής, ξεκίνησαν οι αναζητήσεις για τους δύο νεαρούς, με την τραγική εξέλιξη αργά το απόγευμα (19/08) να εντοπίζονται οι σοροί τους.

http://nantiareport.wordpress.com