02 Αυγούστου 2014

Επικοινωνία Νταβρή με την Πρόεδρο της Αργεντινής... αυτή βέβαια δεν το ξέρει αλλά δε γαμ@εται...

Τι έγραψε ο ανεξάρτητος βουλευτής στην Χριστίνα-Φερνάντες Κίρχνερ;
 
Σε μια πρωτότυπη για τα ελληνικά κοινοβουλευτικά χρονικά κίνηση προχώρησε σήμερα το πρωί ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Γιώργος Νταβρής ο οποίος απευθύνθηκε μόνος του, απευθείας με επιστολή στην Πρόεδρο της Αργεντινής Κριστίνα Κίρχνερ εκφράζοντάς της...
την συμπαράστασή του στον αγώνα που δίνει η Αργεντινή ενάντια στους εκπροσώπους του άκρατου καπιταλισμού". Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής το οποίο έχει γραφτεί και στα αγγλικά:

ΠΡΟΣ: Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Αργεντινής

Χριστίνα-Φερνάντες Κίρχνερ

κα Πρόεδρε,

Επιτρέψτε μου να σας εκφράσω τη συμπαράστασή μου προς τον αγώνα που κάνετε εσείς και ο λαός σας ενάντια στους εκπροσώπους του άκρατου καπιταλισμού οι οποίοι μέσα από την πλεονεξία, το πάθος και την τρέλα του κέρδους προσπαθούν να διαλύσουν περήφανους λαούς αλλά και την παγκόσμια ειρήνη και την πραγματική ελεύθερη οικονομία. Εκτιμώ ότι η πλειονότητα του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού αλλά και εγώ προσωπικά, είμαστε αλληλέγγυοι σε αυτό τον ιστορικό αγώνα.

Με τιμή, Γεώργιος Νταβρής, Ανεξάρτητος Βουλευτής Αχαΐας.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι στο παρελθόν και η βουλευτής Ηλείας Διονυσία Αυγερινοπούλου είχε απευθυνθεί με επιστολής της στην επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ με αίτημα να στείλει στη χώρα μας την περίφημη λίστα Λαγκάρντ.