04 Αυγούστου 2014

ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΙ ΥΠΝΟΙ ΤΗΣ ΝΔ: Ενημέρωση για τον ΕΝΦΙΑ ζητά από τον Χαρδούβελη το ΠΑΣΟΚ

Δηλ. η ΝΔ δεν μπορούσε 2-3 μέρες τώρα να ζητήσει συνάντηση και να του πει "ρε φίλε τι θα πει μας βγήκε 3,7 δις το χαράτσι στα ακίνητα ενώ είχαμε προυπολογίσει 3,2 για να εισπράξουμε 2,7 δις; Τι είναι τα 500 εκ παραπάνω στραγάλια; Και όταν έβγαζες τους συντελεστές θες να μας πεις ότι δεν ήξερες τι θα σου βγεί όταν έχει μέσα στο taxis όλα τα Ε9 και με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείς ανά πάσα στιγμή να εφαρμόσεις διάφορα σενάρια και να υπολογίσεις πόσα θα πάρεις σε κάθε σενάριο από το χαράτσι;" Δεν πειράζει παλικάρια κοιμηθείτε λίγο ακόμα τον ύπνο του δικαίου και θα τα δείτε όλα στις εκλογές...

Ο τομεάρχης Οικονομίας του κόμματος Φίλιππος Σαχινίδης ζήτησε συνάντηση από τον υπουργό Οικονομικών προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις

Επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο Οικονομικών για τις αλλαγές που προτίθεται να κάνει όσον αφορά τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων ζήτησε το ΠΑΣΟΚ δια του τομεάρχη οικονομίας του κόμματος Φίλιππου Σαχινίδη.

Είχαν προηγηθεί τηλεφωνικές επικοινωνίες του κ. Σαχινίδη με τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, τον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη και τη Γενική Γραμματέα Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη ο κ. Χαρδούβελης «ζήτησε η συνάντηση να γίνει αφού ολοκληρωθούν οι υπολογισμοί για τον ΕΝΦΙΑ και ενημερωθεί για τα αποτελέσματα».