10 Αυγούστου 2014

Ρε Βασίλη όλα ωραία και καλά, αλλά τις φωτο να κοιτάς το χάρτη με το μαύρο γυαλί τι τις θες;

Καλά κάνεις και πήγες να δεις να επιβλέψεις αλλά χαλάρωσε! Κοιτάς το χάρτη με γυαλιά ηλίου; Έλεος κάπου! Δε χρειάζονται φωτογραφίες... σε πιστεύουμε και χωρίς φώτο

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έσπευσε στην περιοχή για να επιβλέψει τις προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς, ανεβάζοντας μάλιστα και στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter φωτογραφίες μέσα από ένα super puma
«Συναγερμός» σήμανε σήμερα το μεσημέρι όταν ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά στην Κόρινθο στην περιοχή Αθίκια. Άμεσα έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις στην περιοχή, με τους δυνατούς ανέμους να δυσχεραίνουν το έργο τους. 

Καθώς η έκταση της φωτιάς έδειχνε να παίρνει μεγάλες διαστάσεις οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύθηκαν και στην περιοχή έσπευσαν 80 πυροσβέστες με 34 οχήματα, 27 άτομα πεζοπόρο, 15 υδροφόρες Ο.Τ.Α., ενώ ρίψεις νερού από τον αέρα πραγματοποίησαν 3 πυροσβεστικά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας έσπευσε στην περιοχή για να επιβλέψει τις προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς, ανεβάζοντας μάλιστα και στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter φωτογραφίες μέσα από ένα super puma.