30 Αυγούστου 2014

Με ποιο «έγκλημα» κ γιατί ο λαϊκιστής Φιλιππάκης της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ προσπαθεί να εκβιάσει τον Άδωνι;

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος (ο εκβιασμός προκειμένου να σιωπήσει) που σήμερα τόσο η Δημοκρατία όσο και η Espresso, δύο εφημερίδες που εκδίδει ο Γ. Φιλιππάκης, κυκλοφορούν με το ίδιο θέμα, την επίσκεψη για μπάνιο του Άδωνι και της οικογένειάς του στο Εκάλη κλάμπ...

Και φυσικά ο λόγος που γίνεται αυτή η επίθεση, από της ναυαρχίδα του δεξιού (ξεφτιλίζουν τη λέξη οι γελοίοι) λαϊκισμού ("Οι Γερμανοί θα μας πάρουν τα σπίτια") δεν είναι άλλος από το ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης θα είναι...
μάρτυρας στη μήνυση που έχει καταθέσει ο Νότης Μηταράκης εναντίον του Γ. Φιλιππάκη και της Δημοκρατίας όπου ο αστείος εκδότης θα αναγκαστεί να πληρώσει τις συκοφαντίες του.

Διαβάστε τώρα και το "έγκλημα" του Άδωνι (η διαφορά Άδωνι και Πάγκαλου ο οποίος κάνει συνεχώς μπάνια στον Αστέρα είναι ότι ο ένας έτρωγε 40 χρόνια κι ο άλλος δούλευε, άρα μη μου πείτε "ναι αλλά τον Πάγκαλο τον έκραξες όταν πήγε στον Αστέρα"):

Το μπάνιο του Άδωνι Γεωργιάδη στο Ecali Club

«Κόκκινο» χτύπησε τις περασμένες ημέρες ο υδράργυρος και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης αποφάσισε να επισκεφθεί μαζί με τη σύζυγό του το Ecali Club, προκειμένου να πάρουν μία ανάσα… δροσιάς στην πισίνα της λέσχης.

Σύμφωνα με την Espresso τα δροσερά ποτά δίπλα στην πισίνα, το ποιοτικό φαγητό και κυρίως το «απαγορευτικό» στα αδιάκριτα βλέμματα ήταν αυτά που μαγνήτισαν τον πρώην υπουργό Υγείας και την Ευγενία Μανωλίδου για την επίσκεψη στον συγκεκριμένο χώρο.

Δείτε καρέ-καρέ τις βουτιές του Άδωνι Γεωργιάδη:





zougla.gr