05 Αυγούστου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Βορίδης: Η αξιωματική αντιπολίτευση φυγομάχησε

Σφοδρή κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση άσκησε ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης από το βήμα της Βουλής, σχολιάζοντας την αποχώρηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, πριν από λίγο, από την αίθουσα του Κοινοβουλίου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης της τροπολογίας για τις συγχωνεύσεις των ΜΜΕ.

Ο κ. Βορίδης έκανε λόγο για φυγομαχία εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Κατά τη γνώμη μου, αυτή η εικόνα δεν τιμά την αξιωματική αντιπολίτευση. Φυγομάχησε και της χρεώνεται αυτή ακριβώς η φυγομαχία. Καταγράφεται ως τέτοια», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο:


Ρήγας: Δεν χαρίζουμε χρέη στους καναλάρχες

«Δεν ακουμπάμε τα χρέη, δεν χαρίζουμε τα χρέη στους καναλάρχες» είπε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας, στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης των τροπολογιών για τα ΜΜΕ.

«Δεν ισχύει ότι χαρίζουμε τα χρέη» πρόσθεσε και κατέληξε: «Δίνουμε χρόνο προσαρμογής για να μην καταρρεύσει ένα ολόκληρο σύστημα -αναφερόμενος στα media shops- και μειώνουμε το κόστος για τους διαφημιζόμενους και τα ΜΜΕ. Πρόθεσή μας είναι να εξακολουθήσουν να λειτουργούν οι επιχειρήσεις.

Δείτε το βίντεο.