13 Αυγούστου 2014

ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ! Η Πάρις Χίλτον και ο Σέρχιο Ράμος αποχαιρέτησαν τον... τραγουδιστή Ρόμπι Γουίλιαμς

Κανείς δεν πιστεύει ότι η Πάρις Χίλτον είναι ένα τέρας της γνώσης, ή κάτι το σοβαρό. Μια διασημότητα είναι που περιφέρει και επιδεικνύει τα κάλλη της σε έναν κόσμο που βουλιμικά καταναλώνει γυμνή σάρκα και πλατινέ μυαλά. Ετσι, αυτό που έγραψε στο Twitter για τον Ρόμπιν Γουίλιαμς προκαλεί απλά λίγο γέλιο και τίποτε άλλο. Οι περισσότεροι είπαν «η Πάρις Χίλτον το ξανάκανε».
Η 33χρονη δισέγγονη του ιδρυτή της αλυσίδας ξενοδοχείων Hilton, η οποία δηλώνει πρώην μοντέλο και νυν τραγουδίστρια, μόλις άκουσε την είδηση του θανάτου του 63χρονου κωμικού, έγραψε στο Twitter: «Αντίο Ρόμπιν, από τους καλύτερους τραγουδιστές που έχω ακούσει ποτέ μου... I Just Wanna Feel».


Η Πάρις Χίλτον είχε προφανώς μπερδέψει τα πράγματα: Δεν είχε πεθάνει ο 40χρονος βρετανός τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς - ερμηνευτής μεταξύ άλλων του τραγουδιού «Feel», όπου ακούγεται η φράση «I just wanna feel real love» - αλλά ο Ρόμπιν Γουίλιαμς, ηθοποιός.

Η άστοχη ανάρτηση κατέβηκε γρήγορα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Για να είμαστε βέβαια δίκαιοι δεν ήταν μόνο η Πάρις Χίλτον που τα μπέρδεψε και έσπευσε να θάψει τον τραγουδιστή αντί τον ηθοποιό, αν και αυτή μοιάζει όντως να πιστεύει ότι ο βρετανός ερμηνευτής λέγεται Ρόμπιν και όχι Ρόμπι και άλλωστε το είχε ξανακάνει αποχαιρετώντας τον Μόργκαν Φρίμαν όταν άκουσε ότι πέθανε ο Μαντέλα.

Πολλοί ήταν εκείνοι οι χρήστες του Twitter που νόμισαν ότι αυτός που είχε πεθάνει ήταν ο 40χρονος τραγουδιστής και μάλιστα για ώρα μαζί με την ετικέτα #RIPRobinWilliams στo μέσο κοινωνικής δικτύωσης υπήρχε ως δημοφιλής και η ετικέτα #RobbieWilliams.

Ενας από τους πιο διάσημους που μπερδεύτηκαν ήταν ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης Σέρχιο Ράμος, ο οποίος επίσης στο Twitter έγραψε: «Σοκαρισμένος από τον θάνατο του Ρόμπι Γουίλιαμς. Πάντα μου άρεσαν τα τραγούδια του».