21 Αυγούστου 2014

Οι πρώτες δηλώσεις του Τζάκι Τσαν για τον γιο του-Ο ίδιος ήταν πρέσβης της Κίνας κατά των ναρκωτικών!

Σοκαρισμένος και ντροπιασμένος δηλώνει ο Τζάκι Τσαν για τη σύλληψη του γιου του, Τζέισι για κατοχή ναρκωτικών.

Ο 32χρονος συνελήφθη, πριν λίγες ημέρες, στην οικία του στο Πεκίνο, όπου και κατασχέθηκαν 100 γραμμάρια μαριχουάνας. Οι αστυνομικές αρχές πέρασαν χειροπέδες και στο συνάδελφό του και καλό του φίλο, στον 23χρονο Κάι Κο από την Ταϊβάν.

Ερωτώμενος για το περιστατικό, ο Κινέζος ηθοποιός και μετρ του κουνκγ – φου, απάντησε:

«Νιώθω πολύ θυμωμένος και σοκαρισμένος με τον γιο μου Τζέισι. Ως δημόσιο πρόσωπο, δηλώνω ντροπιασμένος. Είμαι πραγματικά πληγωμένος. Εγώ και ο γιος μου, ζητάμε δημόσια και ειλικρινά συγγνώμη στην κοινωνία και στο κοινό. Ελπίζω όλοι εσείς οι νέοι, να πάρετε ένα μάθημα από τον Τζέισι και να μείνετε μακριά από τα ναρκωτικά».

Τόνισε, επίσης, πως έχει πει στο γιο του ότι πρέπει να δεχτεί τις συνέπειες των πράξεών του. «Ως πατέρας του όμως, πρόκειται να το αντιμετωπίσω μαζί του», εξήγησε.

Ο Τζέισι Τσαν αντιμετωπίζει κατηγορία για διαφήμιση και παρακίνηση στη χρήση ναρκωτικών – αντί της απλής χρήσης και κατοχής και απειλείται με ποινή φυλάκισης έως και τριών ετών.

Τραγική ειρωνεία; Ο πατέρας του, Τζάκι Τσαν, έχει ανακηρυχθεί από το 2009 Πρέσβης της Κίνας στον αγώνα κατά των ναρκωτικών.

πηγή:news.gr