06 Αυγούστου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΩ! Φάπα περιφερειακών ΜΜΕ σε Καμμένο: Είμαστε υπερ της τροπολογίας των ΜΜΕ

Λάβρος εμφανίστηκε πάλι ο Καμμένος στη Βουλή κατηγορώντας την κυβέρνηση με τα γνωστά για τα CDS, για Αργεντινή, για νεοναζί στην Ουκρανία που σφάζουν ορθόδοξους και για τζιχαντιστές που σκοτώνουν χριστιανούς... Μέσα στην παραζάλη του είπε και το εξής:
"Κλείνουμε (την κυβέρνηση εννοεί) τον τοπικό τύπο, κλείνουμε τον επαρχιακό τύπο. Απαγορεύουμε να υπάρχει ακόμα και μια εφημερίδα τοπική που θα αναδείξει ένα σκάνδαλο! Πως αναδείχθηκαν τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που ήρθαν σ'αυτό εδώ το κοινοβούλιο; Από τοπικές εφημερίδες! Μια εφημερίδα του υπολοίπου Αττικής αποκάλυψε το σκάνδαλο Κοσκωτά! Τα πάμπερς βγήκανε από έναν μικρό εκδότη απ'τα Γλυκά Νερά! Σκάνδαλα τεράστια αποκαλύφθησαν από τον επαρχιακό τύπο και από κάποια παιδιά που κάναν ρεπορτάζ!»

Λίγο αργότερα όλως τυχαίως ήρθε η ανακοίνωση κόλαφος των περιφερειακών καναλιών:

Υπέρ της τροπολογίας του πολυνομοσχεδίου για τη λειτουργία των ΜΜΕ, τάσσεται η Ένωση Ιδιοκτητών Ενημερωτικών Περιφερειακών Τηλεοπτικών Σταθμών Ελλάδος, σε ανακοίνωσή της με αφορμή τη 24ωρη απεργία των ενώσεων Τύπου, που έληξε στις 10:00, και καλεί τις περιφερειακές ενώσεις των εργαζομένων στον Τύπο να υπερασπιστούν «το κοινό συμφέρον».

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η τροπολογία του πολυνομοσχεδίου για την λειτουργία των μέσων ενημέρωσης βρίσκεται σε σωστή κατεύθυνση και διορθώνει κακώς κείμενα πολλών ετών στον χώρο μας.

Το αποτέλεσμα των αλλαγών, που επέρχονται, θα αποβεί σε όφελος των επιχειρήσεων και κατά συνέπεια σε όφελος και των εργαζομένων σε αυτές.

Αδυνατούμε να καταλάβουμε τους λόγους της απεργίας και καλούμε τις περιφερειακές ενώσεις των εργαζομένων στον τύπο να υπερασπιστούν το κοινό μας συμφέρον».

Δείτε και τι είπε ο Καμμένος και για να προλάβουμε τους ψεκασμένους (που θα πούνε "μα άλλο εφημερίδες που λέει ο Καμμένος και άλλο τα κανάλια των περιφερειακών νταβατζήδων") να επισημάνουμε ότι η πλειοψηφία των περιφερειακών καναλαρχών είναι κάτοχοι και των μεγάλων τοπικών εφημερίδων...