11 Αυγούστου 2014

Στη Σάμο ο Τζορτζ Κλούνεϊ

Έντονη φημολογία υπήρχε για πολλές ημέρες στο νησί του Πυθαγόρα, πως ο πολύ γνωστός ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ πέρασε ολιγοήμερες διακοπές στο νησί.

Ο Κλούνεϊ λίγες ημέρες πριν από το γάμο που θα πραγματοποιήσει με την Άμαλ Αλαμουντίν το Σεπτέμβριο πιθανότατα στη Βενετία, πέρασε...λίγες ημέρες ξεγνοιασιάς (με αντροπαρέα) σε μισθωμένο σκάφος (το γιοτ Annastar) στη Μαρίνα Πυθαγορείου (18-25 Ιουλίου), επιλέγοντας να επισκέπτεται συχνά με φίλους του μοναχικές παραλίες του νησιού (αλλά και των γύρω νησιών) απολαμβάνοντας το μπάνιο του.


Στις περισσότερες περιπτώσεις ο γόης ηθοποιός έπαιρνε μαζί του και ένα ταχύπλοο μικρότερο σκάφος (με 4 εξωλέμβιες μηχανές) ώστε να είναι πιο ευέλικτες οι βόλτες του στις αμμουδιές του νησιού.


Πολλοί κάτοικοι του Πυθαγορείου ανέφεραν ότι «έπεσαν» πάνω στον Άγγλο ηθοποιό σε κάποιες μετρημένες επισκέψεις που έκανε στη στεριά, ξαφνιασμένοι από την παρουσία του και μη πιστεύοντας για το πρόσωπο που έβλεπαν μπροστά τους!

Ο Κλούνεϊ αθόρυβα όπως ήρθε και με τη διακριτική παρουσία σωματοφυλάκων αναχώρησε για άλλους προορισμούς...και ίσως στη έπαυλη του στη Λίμνη Κόμο στην Ιταλία.

http://www.zougla.gr/lifestyle/article/sti-samo-o-tzortz-klounei-1057959