21 Αυγούστου 2014

Παπανδρέου και Βενιζέλος μαζί... ενωμένοι δυνατοί

Παρά τα όσα γράφονται και λέγονται σε παραπολιτικό επίπεδο τις τελευταίες μέρες, φαίνεται τελικά ότι Γιώργος Παπανδρέου και Βαγγέλης Βενιζέλος θα γιορτάσουν μαζί την επέτειο των 40 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ...

Αυτή η συνύπαρξη θα γίνει στο πλαίσιο των κομματικών εκδηλώσεων για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ που θα περιλαμβάνουν και έκθεση ντοκουμέντων που διοργανώνει το Ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου στο Ζάππειο, από την πρώτη μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου.

Απορρίφθηκε το ενδεχόμενο μίας ανοιχτής ομιλίας στο Ζάππειο
Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπανδρέου θα μιλήσει στο Ζάππειο, στην εκδήλωση των εγκαινίων της έκθεσης, τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με πληροφορίες προτίθεται να παραστεί και στην ομιλία που θα κάνει ο Βαγγέλης Βενιζέλος στις 3 Σεπτεμβρίου επίσης στο Ζάππειο, ενώ θα επισκεφθεί και την έκθεση του Ιδρύματος με τον τίτλο "Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή".

Να σημειωθεί ότι στενοί συνεργάτες εξέτασαν το ενδεχόμενο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου, ωστόσο επικράτησαν πιο ψύχραιμες σκέψεις καθώς το αποτέλεσμα μιας τέτοιας εκδήλωσης θα είχε σημαντικό ρίσκο.

Άγνωστο παραμένει προς το παρόν τι θα κάνει ο Κώστας Σημίτης και αν έχει προσκληθεί προκειμένου να παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις των 40 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

Ανδρέας Μαραθιάς
newsit.gr