07 Αυγούστου 2014

Την αντικατάστασή του ζήτησε ο βουλευτής της ΝΔ Δ. Κυριαζίδης

Η ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου το βράδυ της Τετάρτης στη Βουλή είχε και τα παραλειπόμενά της!

Ειδικότερα, την τελευταία στιγμή σημειώθηκε η αντικατάσταση του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη, ο οποίος προέρχεται από τους κόλπους της αστυνομίας. Την αντικατάστασή του τη ζήτησε ο ίδιος.

Ο Κυριαζίδης προέρχεται από τους κόλπους της αστυνομίας - Aπογοητευμένοι οι ένστολοι, προανήγγειλαν κινητοποιήσεις διαρκείας σε ολόκληρη τη χώρα

Εκπρόσωποι των αστυνομικών, που παρακολούθησαν τη διαδικασία, δήλωσαν απογοητευμένοι, ενώ προανήγγειλαν κινητοποιήσεις διαρκείας σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Χρήστος Φωτόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «αύριο κιόλας οι ομοσπονδίες θα γνωστοποιήσουν σε όλη την Ελλάδα τα ονοματεπώνυμα των βουλευτών που με την ψήφο τους, πέρασε το άρθρο 221 του πολυνομοσχεδίου, γιατί με αυτό μπήκε ταφόπλακα στο ασφαλιστικό μας σύστημα».

Ο κ. Φωτόπουλος δήλωσε ακόμη ότι την Πέμπτη οι ομοσπονδίες θα εξετάσουν τη «μορφή των απεργιακών τους κινητοποιήσεων».

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης ανακοίνωσε λίγο πριν από την ψηφοφορία νομοτεχνική βελτίωση με την οποία έδωσε νέα εξάμηνη προθεσμία ώστε οι κλάδοι επικουρικής ασφάλισης των ενστόλων να μπορούν να μετατρέπονται σε ΝΠΙΔ μετά από εκπόνηση αναλογιστικής μελέτης.

www.bankingnews.gr