03 Αυγούστου 2014

Πώς ξεκίνησε ο έρωτας του Κώστα και της Σίας

Για αρκετό χρονικό διάστημα… κυκλοφορούσε στα δημοσιογραφικά γραφεία η πληροφορία πως υπάρχει ένα κρυφό lοve story ανάμεσα στον νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, και τη γνωστή δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη. Οι φωτογραφίες του περιοδικού «Hello», που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, από τις ξέγνοιαστες διακοπές τού ζεύγους στην Αντίπαρο, ήρθαν να επιβεβαιώσουν την είδηση. Σε αυτές απεικονίζονται Μπακογιάννης-Κοσιώνη να περπατούν ανέμελα στα σοκάκια του νησιού, που σημειωτέον έχει γίνει hot προορισμός για πολλούς celebrities, διαχρονικά, αλλά και τώρα.

Το ευτυχές και «νεόκοπο» ζευγάρι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Π», γνωρίστηκε σε ένα πάρτι που διοργάνωσε ο Ανδρέας Παπαδόπουλος για την ονομαστική του εορτή στις 30 Νοεμβρίου του 2013, όπου ο Κώστας Μπακογιάννης συνόδευε την αδερφή του, Αλεξία, στο γλέντι του καλού της. Το πάρτι έγινε στην Ελληνοαμερικανική Ενωση, όπως συνήθιζε ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡνα διοργανώνει κάθε χρόνο. Αμέσως όλοι οι παρευρισκόμενοι, από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας του Κώστα Μπακογιάννη με τη Σία Κοσιώνη, διέκριναν ότι υπάρχει «έρωτας» στην ατμόσφαιρα ή… αγγλιστί «love is in the air». Τη βραδιά εκείνη δεν σταματούσαν τα τρυφερά τετ-α-τετ μεταξύ τους.

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, το ζευγάρι έβγαινε συχνά «τετράδα» με την Αλεξία Μπακογιάννη και τον Ανδρέα Παπαδόπουλο. Εκείνος προσφάτως χωρισμένος από την Κάλλια Καμπουρίδη και εκείνη από τον αθλητικογράφο και σκηνοθέτη Μιχάλη Λεάνη. Μάλιστα, φωτογραφίες από εξόρμηση στα «μπουζούκια» έχουν κάνει τον γύρο των social media και των εφημερίδων, αποτελώντας και την επίσημη πρώτη δημόσια εμφάνισή τους. Στις επικείμενες φωτογραφίες αν και ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι, ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη δεν ήθελαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, γι’ αυτό και εμφανίστηκαν ο ένας απέναντι στον άλλο, προσπαθώντας να «μπερδέψουν» τους φωτογράφους και να δώσουν την εντύπωση πως συνδετικός κρίκος αυτής της παρέας ήταν η Αλεξία Μπακογιάννη. Τώρα, όμως, όλα αλλάζουν και η Σία Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη περπατούσαν πιασμένοι χεράκι-χεράκι στα σοκάκια της Αντιπάρου, αψηφώντας τα αδιάκριτα βλέμματα κατοίκων και παπαράτσι, που ήθελαν διακαώς μία φωτογραφία με κάτι παραπάνω από φιλικό… ενσταντανέ. Μάλιστα, φήμες, που «φούντωσαν» μετά τις διακοπές τους στο κυκλαδίτικο νησί, έκαναν λόγο και για υπερατλαντικό-ρομαντικό ταξίδι που είχαν πραγματοποιήσει πριν από μικρό χρονικό διάστημα.

Ο Κώστας Μπακογιάννης, οι μεγάλες νίκες και το «βελούδινο» διαζύγιο

Ο Κώστας Μπακογιάννης στις πρόσφατες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές διεκδίκησε με μεγάλη επιτυχία την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ως ανεξάρτητος υποψήφιος υποστηριζόμενος από τη ΝΔ και την κέρδισε με ποσοστό περίπου 56% έναντι του αντιπάλου του Βαγγέλη Αποστόλου. Θεωρείται ως ένας από τους πιο επιτυχημένους αυτοδιοικητικούς-πολιτικούς της γενιάς του, ενώ πολλοί τον αξιολογούν ως πολλά υποσχόμενο και για την κεντρική πολιτική σκηνή. Τη νίκη του στις εκλογές ο νέος περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μπακογιάννης την αφιέρωσε στον δολοφονηθέντα από τη 17Ν πατέρα του, Παύλο, και είπε: «Μακάρι να ήσουν εδώ». Την αφιέρωσε, επίσης, στη μητέρα του, την Ντόρα Μπακογιάνη, η οποία –όπως είπε– του προσέφερε πάρα πολλά.

Είναι η δεύτερη πολιτική μάχη που δίνει ο κ. Μπακογιάννης μετά την επιτυχία του στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, όπου «κατέκτησε» τη θέση του δημάρχου Καρπενησίου. Ο γόνος της γνωστής πολιτικής οικογένειας απέκτησε πρόσφατα ένα παιδί εκτός γάμου, το οποίο αναγνώρισε. Το γεγονός αυτό τον οδήγησε σε «βελούδινο» διαζύγιο με τη σύζυγό του κα Καμπουρίδη, αδερφή του Κύπριου επιχειρηματία, Μίλτου Καμπουρίδη, ο οποίος έχει ισχυρή παρουσία στον χώρο του Real Estate και των τουριστικών επιχειρήσεων, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Σία Κοσιώνη: Η «σιδηρά» κυρία του δελτίου του ΣΚΑΪ

Η Σία Κοσιώνη έγινε ευρέως γνωστή ως anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, από τα πρώτα της κιόλας βήματα πολλοί έσπευσαν να τη συγκρίνουν με την έτερη «σιδηρά» κυρία της δημοσιογραφίας, την Ελλη Στάη. Λίγο το ξανθό μαλλί, λίγο το αυστηρό γαλάζιο βλέμμα, συνετέλεσαν καταλυτικά προς αυτόν τον παραλληλισμό των δύο προσώπων.

«Δεν βρίσκω να έχω κάτι κοινό με την Ελλη Στάη, εκτός από την εμφάνισή μας: είμαστε δύο ξανθιές, με γαλάζια μάτια, που παρουσιάζουν δελτίο ειδήσεων. Η Ελλη Στάη έχει ‘‘γράψει’’ πολλά χιλιόμετρα στον χώρο, είναι πολύ άξια, ικανή και έμπειρη. Αν μη τι άλλο, είναι ένα πρόσωπο που πρέπει να σεβόμαστε για την πορεία που έχει κάνει», είχε πει η δημοσιογράφος. Ομως, η Σία Κοσιώνη έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να δώσει τη δική της προσωπική ταυτότητα στον χώρο και να καθιερωθεί. Το όνομά της έχει πρωταγωνιστήσει ουκ ολίγες φορές στον «βωμό» της «μεταγραφολογίας» και ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα που «χήρευσε» η θέση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού.

Σε συνέντευξή της, μάλιστα, στο περιοδικό «People» είχε δηλώσει πως «έχω υποστεί μείωση μισθού, όπως και όλοι μου οι συνάδελφοι. Οταν σου γίνεται μείωση μισθού, σε πάει ένα βήμα πίσω, όμως, ζούμε σε μια περίοδο που πρέπει να γίνουν κάποιες υποχωρήσεις – πόσω μάλλον από ανθρώπους που θεωρούνται στελέχη και είναι καλύτερα πληρωμένοι από τους νέους δημοσιογράφους ή τις κομμώτριες που παίρνουν 700 ή 800 ευρώ. Ομως, όχι, δεν φοβάμαι μήπως του χρόνου δεν κάνω εγώ το δελτίο. Μπορώ να εργαστώ και πίσω από τις κάμερες ως ρεπόρτερ, να γράφω σε εφημερίδες ή να συνεχίσω το ραδιόφωνο. Δεν φοβάμαι τη δουλειά».

Του Γιώργου Λαιμού
http://www.paraskhnio.gr/pos-ksekinise-o-erotas-toy-kosta-kai-tis/