20 Αυγούστου 2014

ΣΩΣΤΟΣ!! «Δεν ψηφίζω το αντιρατσιστικό αν δεν εξομοιωθεί το Ολοκαύτωμα με τις γενοκτονίες των Ελλήνων»

Εδώ και μέρες σέρνεται το θέμα και το κόμμα της ΝΔ είναι ακόμα σε διακοπές... ούτε μια κουβέντα δεν έχουν τολμήσει να πουν, φοβούμενοι ότι θα τους πουν φασίστες... ενώ αν κάνουν τις πάπιες δεν θα τους πουν

Ζήτημα συνείδησης έθεσε την Τετάρτη ο βουλευτής της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος κληθείς, σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5, να αποκαλύψει αν θα ψηφίσει το πολυσυζητημένο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση.

Ως ένας εκ των 38 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που ζήτησαν με επιστολή τους στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να συμπεριληφθούν και οι διώξεις των χριστιανικών πληθυσμών της Μικράς Ασίας στις γενοκτονίες, η άρνηση των οποίων θα διώκεται ποινικά, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος είπε μιλώντας στον δημοσιογράφο του ΒΗΜΑ FM 99,5 Γ. Ξενάκη: «Αν θεωρείτε ότι η άρνηση του Ολοκαυτώματος υποκινεί βία, ομοίως θα πρέπει να υπάρχει και ίδια αντιμετώπιση και για τους αρνητές της γενοκτονίας των χριστιανών της Ανατολής».

Και προσέθεσε: «Αν δεν υπάρχει εξομοίωση της γενοκτονίας των χριστιανών της Ανατολής με το Ολοκαύτωμα των Εβραίων, για εμένα υπάρχει ζήτημα συνείδησης και δεν μπορώ να το ψηφίσω».