26 Αυγούστου 2014

Άδωνις προς Τζιτζικώστα: Μερίδιο της ανακάλυψης στην Αμφίπολη σου ανήκει

Δείτε ποια διάσημη περσόνα εμφανίστηκε με αυτό το μπούστο αφήνοντάς τους όλους... "άφωνους"!
Κατά την τηλεοπτική συνάντησή του με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα σε πρωινή εκπομπή του ANT1, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης άδραξε την ευκαιρία να τον συγχαρεί για τη συμβολή του στις ανασκαφές στην Αμφίπολη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναγνώρισε τη συνεισφορά του Απόστολου Τζιτζικώστα, καθώς και του τότε Υπουργού Πολιτισμού Κώστα Τζαβάρα. Συγκεκριμένα τόνισε: «Κάθε επιστημονική ανακάλυψη έχει ανθρώπους που τη στηρίζουν και ανθρώπους που δεν τη στηρίζουν. Αυτή η συγκεκριμένη προσπάθεια της κυρίας Περιστέρη είχε αμφισβητηθεί εξαιρετικά πολύ στην αφετηρία της. Τώρα όλοι θα βγουν να χειροκροτήσουν και να επιχαίρουν, όμως υπάρχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι που τη στήριξαν. Κάποιοι ήταν εκεί παρόντες για να τη βοηθήσουν να προχωρήσει. Ήταν ο Τζιτζικώστας ήταν ο Τζαβάρας»

Και συνέχισε ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος προς τον Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος συμμετείχε στην εκπομπή με ζωντανή σύνδεση από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: «Θέλω να συγχαρώ τον κ. Τζιτζικώστα για την πολύ καίρια συμβολή του στη συνέχιση των ανασκαφών, και νομίζω ότι ένα μερίδιο της όποιας ανακάλυψης ανήκει και σε αυτόν.»

http://www.thestival.gr/policy/item/196423-adonis-pros-tzitzikosta-meridio-tis-anakalypsis-stin-amfipoli-sou-anikei