29 Αυγούστου 2014

Η γελοιότητα ενός βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Διόλου τυχαία δεν είναι η εικόνα που έχει διαμορφωθεί στην κοινή γνώμη για τους «εθνοπατέρες» ή τουλάχιστον για ορισμένους από αυτούς.

Δεν τιμούν ούτε την ψήφο του λαού που τους εξέλεξε, ούτε τη δική τους στη Βουλή κι ούτε (σε τελική ανάλυση) τα παντελόνια που φορούν!

«Ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη γιατί...όπως διαμορφώθηκαν τα πράγματα με τον ΕΝΦΙΑ δημιουργήθηκε αναστάτωση και προβλήματα στην κοινωνία», είπε στα Παραπολιτικά 90,1 ο βουλευτής Ιωαννίνων Μιχάλης Κασσής.



«Ψηφίσαμε το νόμο με μεγάλο πόνο ψυχής και κάποιοι στο υπουργείο δεν αναρωτήθηκαν να βρουν τα λάθη» τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος έχει διαγραφεί κανα δυο φορές για την ανακολουθία του κι έχει δημιουργήσει ουκ ολίγα προβλήματα στην κυβερνητική συνοχή με τις απειλές του…

«Εάν δε διορθωθούν άμεσα τα λάθη, δεν έχει ουσία και λόγο η παράταση στην πληρωμή της πρώτης δόσης» είπε.

Άφησε αιχμές για τη λειτουργία της κυβέρνησης λέγοντας ότι κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βάζει την κοινωνία απέναντι χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. «Δεν είναι μόνον ο ΕΝΦΙΑ, είναι και άλλα ζητήματα»σημείωσε!

Τέλος, τόνισε ότι πρέπει να βρεθούν αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα με τον ΕΝΦΙΑ και να αποδοθούν ευθύνες!

http://lykavitos.gr/archives/130339