13 Αυγούστου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΑΛΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΟΣΚΕΙ! Τζαμτζής: Να τους στείλει σπίτι τους ο Χαρδούβελης

[Να δεχθώ ότι οι λάθος αντικειμενικές που είχαν αποτέλεσμα οικόπεδα σε χωριά να πληρώνουν σαν την Εκάλη ήταν λάθος του Καραβίτη που δεν έδωσε σωστές οδηγίες ή που σχεδιάσε λάθος το φόρο... το ότι όμως παρότι περιγράφεται στο νόμο για τον ΕΝΦΙΑ δεν μπήκε ο συντελεστής απομείωσης (να πληρώνουν 0,4 του φόρου) για τα ημιτελή δεν είναι ούτε λάθος του Καραβίτη, ούτε λάθος του νόμου! Κάποιος υπάλληλος προβοκάτορας που έβαλε τους 5-6 συντελεστές στο πρόγραμμα ξέχασε εσκεμμένα να βάλει και τον εν λόγω συντελεστή! Αυτός ο προβοκάτορας πρέπει να βρεθεί και να πάει σπίτι του. Τελεία και παύλα]

Να στείλει στο σπίτι τους ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης αυτούς που έκαναν τα λάθη με τον ΕΝΦΙΑ ζήτησε ο βουλευτής της ΝΔ, Ιορδάνης Τζαμτζής, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Ο υπουργός Οικονομικών όλους αυτούς οι οποίοι έκαναν κάκιστα τη δουλειά τους πρέπει να τους στείλει στο σπίτι τους. Όλους αυτούς οι οποίοι δημιούργησαν αυτή την αναστάτωση στη χώρα, αυτό το κακό κλίμα όσον αφορά τον ΕΝΦΙΑ, πρέπει να τους στείλει στο σπίτι τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τζαμτζής.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1: