21 Αυγούστου 2014

Επίθεση εξαπέλυσε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος στον ΣΥΡΙΖΑ

[Καλά τα σχολιάκια στο FB Αντρέα μας αλλά πρέπει να κάνουμε και κάτι παραπάνω... το ΠΑΣΟΚ μας έχει πάρει τα σώβρακα... στέλνουν άτομα στο Παρίσι που αν και θα πίνουν καφέ στο φουαγιέ του ξενοδοχείου όπου θα γίνονται οι διαπραγματεύσεις θα γυρίσουν και θα πούνε δείτε τι κερδίσαμε... 3-4 μέρες σέρνεται το θέμα με τις γενοκτονίες στο αντιρατσιστικό και η ΝΔ μούγγα... για να μην πούμε ότι το κόμμα ήταν διακοπές όταν έγινε το μπάχαλο με τον ΕΝΦΙΑ...]

"Απαξιώνουν το θεσμό της Προεδρίας της Δημοκρατίας για να ικανοποιήσουν τον τυχοδιωκτισμό τους"

Απέκλεισε για άλλη μια φορά το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος...
με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο facebook, κατακεραυνώνει την τακτική τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ που απαξιώνουν το θεσμό της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

«Από χθες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνουν μονότονα στα ΜΜΕ, πως ούτε πρόκειται να προτείνουν αλλά και ούτε να στηρίξουν κάποιο πρόσωπο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η ανατροπή της κυβέρνησης. Δηλαδή μας λένε, χωρίς καμία ντροπή, πως οι θεσμοί μπορούν να απαξιώνονται ώστε να ικανοποιηθούν οι τυχοδιωκτισμοί του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει ο Ανδρέας Παπαμιμίκος στην ανάρτησή του στο Facebook και καταλήγει:

«Αυτή άραγε είναι η σύγχρονη παραγωγική αντιπολίτευση που έχει ανάγκη ο τόπος; Αυτό είναι το "νέο" που δήθεν φέρνουν; Με τέτοιες λογικές και τους ανθρώπους που τις εκφράζουν, δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο συνεργασίας».