04 Αυγούστου 2014

Μήπως ρε Αντωνάκη να μας γαμ@σεις κιόλας, επειδή κάνατε το αναπόφευκτο και κόψατε αποδείξεις υπό την επίβλεψη του ΣΔΟΕ

Μέσα από τα social media θέλησε ο Αντώνης Ρέμος να «απαντήσει» με τον τρόπο του σε όλους όσοι τον περίμεναν... στη γωνία για τη συναυλία που δίνει κάθε χρόνο στο Nammos στη Μύκονο, μιας και άλλες χρονιές έχει διαπιστωθεί όργιο φοροδιαφυγής.

Επειδή όλα αυτά τα χρόνια έχει... ακούσει πάρα πολλά για το όργιο φοροδιαφυγής στο οποίο συμμετέχει, ο τραγουδιστής θέλησε να τονίσει την παρουσία του ΣΔΟΕ καθ' όλη τη διάρκεια της συναυλίας του με τον Hulio Iglesias την περασμένη Τετάρτη αλλά και το ΦΠΑ που θα πληρώσει ο επιχειρηματίας.

«500.000 ευρώ ΦΠΑ στα ταμεία του κράτους από τη συναυλία του Ινγκλέσιας Ρέμου στο Νάμμος της Μυκόνου... είπατε τίποτα; Γιατί το Υπουργείο Οικονομικών θέλει κι άλλες τέτοιες συναυλίες»ήταν το σχόλιό του, ενώ ανήρτησε και url που παρέπεμπε σε άρθρο στο οποίο επισημαινόταν η παρουσία του ΣΔΟΕ καθ' όλη της διάρκεια της συναυλίας στο μαγαζί.

Φυσικά ο επιχειρηματίας δεν θα πληρώσει 500.000 ΦΠΑ, αλλά πολύ λιγότερα αφού για να βγάλει μεροκάματο 2 εκ (επί του οποίου υπολογίζει το ΦΠΑ ο Ρέμος και οι φίλοι του δημοσιοκάφροι που θέλουν να τον βγάλουν λάδι) έκανε και κάποια έξοδα (αγορές) των οποίων το ΦΠΑ θα συμψηφιστεί με το ΦΠΑ που εισέπραξε... Τέλος πάντων αυτά είναι ψιλά γράμματα για να τα καταλάβει ο Ρέμος...

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Αντώνη Ρέμου...