07 Αυγούστου 2014

Επικός Μπέος! Ζητάει προκαταβολικά τις εν λευκώ παραιτήσεις όσων διορίσει σε θέσεις ευθύνης του Δήμου!!

Τουλάχιστον έτσι καταγγέλλει δημοτικός του σύμβουλος!

Ο δημοτικός του σύμβουλος πήρε τηλέφωνο και... δεν πίστευε στα αυτιά του - Σιγή ιχθύος για την ώρα από τον κύριο Μπέο...

Το θέμα έγινε γνωστό από τον ίδιο το δημοτικό σύμβουλο κ. Αχιλλέα Καλυβιώτη, ο οποίος δηλώνει ότι περιμένει την επίσημη ενημέρωση από το νέο δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, μετά την αποπομπή του, ύστερα και από την διαφωνία που προέκυψε πρόσφατα, όταν ο ίδιος όπως λέει, δεν υπέγραψε προκαταβολικά την παραίτησή του από θέση ευθύνης που θα αναλάμβανε.

«Το διαπίστωσα όταν πήρα τηλέφωνο στο γραφείο του Δημάρχου για να ρωτήσω τι συνέβη, μου είπαν ότι «έγινε από το γραφείο του Δημάρχου». Με αυτή τη φράση ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος Βόλου κ. Αχιλλέας Καλυβιώτης αποκάλυψε ότι πίσω από την ένσταση κατά της εκλογής του, ήταν ο νέος Δήμαρχος κ. Αχιλλέας Μπέος.

Μάλιστα ο κ. Καλυβιώτης μιλώντας στο «Ράδιο Ένα 102,5», συνέδεσε ευθέως την ένσταση που υποβλήθηκε, με την άρνηση του στον κ. Μπέο να κάνει δεκτή, στην συνάντηση που είχαν και είχε προηγηθεί, την πρόταση του νέου Δημάρχου για την θέση ευθύνης που θα του ανέθετε.

Ο κ. Καλυβιώτης, πρόσθεσε ότι η άρνησή του είχε να κάνει και με το γεγονός ότι ποτέ δεν θα υπέγραφε εκ των προτέρων παραίτηση από την θέση ευθύνης που θα αναλάμβανε, αλλά κυρίως από το γεγονός ότι θεώρησε ότι η θέση ευθύνης που του προτάθηκε, δεν ήταν αντίστοιχη με αυτή που εκείνος πίστευε ότι έπρεπε να λάβει

Πηγή: magnesianews.gr