07 Αυγούστου 2014

Χρυσαυγίτες ψηφοφόροι: Οι μεγαλύτεροι υπονομευτές και η χαρά των νταβατζήδων

Γα…ωτο, η κυβέρνηση μας τα πήρε όλα, θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή.

Είμαι πατριώτης ενώ οι άλλοι είναι προδότες, θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή.

Με πρόδωσε ο Σαμαράς που έκανε κυβέρνηση με τον Βενιζέλο, θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή.
Κατούρησε ο γείτονας την αυλή μου, θα φωνάξω τη Χρυσή Αυγή να καθαρίσει και θα την ψηφίσω.

Δεν πήγα φέτος διακοπές και μου φταίνε όλοι, θα ψηφίσω τη Χρυσή Αυγή.

Δεν έχω γκόμενο και ο Κασιδιάρης είναι… αντρουά, αυτόν θα ψηφίσω.

Μ’ αρέσει ο μαίανδρος και ο αγκυλωτός σταυρός; Θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή γιατί εγώ δεν καταλαβαίνω από ναζιστές και χιλιάδες Έλληνες σφαγμένους.

Είμαι άνεργος, μου φταίει το σύστημα, δουλεύω 20 ώρες το 24ωρο σαν σκλάβος; Θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή.

Αυτοί κι άλλοι πολλοί είναι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής που ακόμη στηρίζουν ένα κόμμα που σε άλλες εποχές θα προκαλούσε γέλιο και λύπηση.

Να μας συμπαθάνε οι μετανοημένοι και οι αμετανόητοι, οι παραπλανηθέντες και οι αποπλανηθέντες, οι περαστικοί και οι μόνιμοι, όλοι αυτοί οι πολίτες που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή και στηρίζουν με σθένος την επιλογή τους, αλλά για εμάς είναι αυτοί οι προδότες της πατρίδας κι όχι κάποιοι άλλοι. Είναι για μας οι ανθέλληνες κι όχι αυτοί που βρίζουν. Είναι για εμάς τζάμπα μάγκες που καταστρέφουν τη χώρα και στη συνέχεια κάνουν τους ανήξερους.

Τους ρωτάς ‘’τι ψήφισες’’ κι ακόμη δε σου λένε ξεκάθαρα ‘’ναι ψήφισα Μιχαλολιάκο’’. Αλλά ακόμη κι αυτοί που το λένε, το αιτιολογούν με ανόητες σκέψεις και επιχειρήματα.

Ναι κύριοι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής. Είστε οι μεγαλύτεροι υπονομευτές της πατρίδας. Γκρινιάζετε για το πολιτικό σύστημα που θέλετε να καταστρέψετε αλλά το στηρίζετε με τις επιλογές σας. Οι καλύτεροι υποστηρικτές του συστήματος είστε που θέλει ένα κατακερματισμένο πολιτικό σύστημα για να κάνουν κουμάντο οι νταβατζήδες και η τρόικα.

Τι έχετε καταφέρει; Να αποδυναμώσετε την προσπάθεια που κάνει δύο χρόνια τώρα ο Σαμαράς και μας έχει σβερκωθεί η τρόικα και δε λέει να φύγει. Αν θέλατε καλύτερο μέλλον για τη χώρα ας μην στηρίζατε όλους εκείνους που θέλουν να έχουμε μόνιμα την τρόικα στην Ελλάδα να λύνει και να δένει.

Οι δεξιοί ψηφοφόροι κατηγορούν τον Σαμαρά ότι συνεργάζεται με τον Βενιζέλο αντί να τον στείλει στον αγύριστο. Πώς να το κάνει δηλαδή; Να κάνει κυβέρνηση συνεργαζόμενος με τον Τσίπρα; Ή αφήνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση των Τσαβιστών να κάνουν κουμάντο για μια 10ετία;

Και τι λογική είναι αυτή κάθε φορά που μας φταίει κάτι να ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή; Δηλαδή όλοι αυτοί που έχουν υποστεί τα πάνδεινα, που δίνουν αγώνα επιβίωσης και που χτυπήθηκαν από το σύστημα ανηλεώς και δεν προσκυνάνε τον αρχηγό, την χιτλερική μουστάκα του Παππά και τα γεμάτα αναβολικά μούσκουλα του Λαγού και του Κασιδιάρη τι είναι; Ανόητοι; Αυτοί που επιμένουν να στηρίζουν άδολα την πατρίδα, που την αγαπάνε και που δίνουν σιωπηρή μάχη για να την κρατήσουν όρθια τι είναι; Κι όσοι δίνουν νυχθημερόν αγώνα για μια Νέα Ελλάδα που δεν θα στηρίζεται σε δανεικά, ρουσφέτια και λαμογιές τι είναι; Αυτοί δεν είναι πραγματικοί Έλληνες σε αντίθεση με τους χουντικούς, τους φιλογερμανούς, τους θεομπαίχτες που κάνουν δωδεκαθεϊστικές τελετές;

Ας αφήσουμε λοιπόν τις δικαιολογίες κι ας δούμε πιο είναι τελικά το εθνικό συμφέρον. Είναι οι υπόδικοι χαστουκιάρηδες, οι υποστηρικτές δολοφόνων, οι υβριστές της δημοκρατίας, οι υμνητές του Ολοκληρωτισμού; Ή μήπως είναι ο υπάλληλος, ο μικρομεσαίος, ο νοικοκύρης, ο επιχειρηματίας που χτίζει τη χώρα που επιθυμεί από το δικό του μετερίζι;

Ναι, οι κυβερνώντες έχουν κάνει τρομακτικά λάθη. Αρκετοί πολιτικοί έχουν κάνει εγκλήματα και πρέπει να πάνε φυλακή. Το πολιτικό σύστημα θέλει ανανέωση, το μεταπολιτευτικό μοντέλο θέλει απόσυρση. Είναι τρομακτικό όμως την σύγχρονη Ελλάδα που οι περισσότεροι ονειρευόμαστε να θέλουμε να την αφήσουμε στα χέρια των ναζιστών. Όχι, αυτό δεν πρέπει να το αφήσουν να συμβεί οι υγιείς δυνάμεις της χώρας και της κοινωνίας. Αυτοί που ρίχνουν νερό στο μύλο των ανθελληνικών πρακτικών δεν θα περάσουν έτσι εύκολα. Αυτοί δεν είναι Έλληνες.