10 Αυγούστου 2014

H δελφίνος του Τσίπρα Ρένα Δούρου, τον προειδοποιεί πως δεν θα τον αφήσει σε χλωρό κλαρί

Αν ακούτε από κάποιον πολιτικό να δηλώνει πως… δεν είναι δελφίνος είναι βέβαιο πως στο παρασκήνιο κινείται ήδη εναντίον του αρχηγού του.

Για αυτό μόνο ως αστείες παίρνουμε εμείς (και φανταζόμαστε και ο Τσίπρας) τις “διαβεβαιώσεις” της Δούρου, πως “δεν υπάρχουν δελφίνοι στον ΣΥΡΙΖΑ”.

Η γνωστή Πασιονάρα της Περιφέρειας ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα στο κόμμα της, και αποτελεί ξεκάθαρα την Νο1 δελφίνο του Τσίπρα.

Αφού, συν τοις άλλοις, οι δημοτικές εκλογές της άνοιξαν τις πόρτες και συνομιλεί (και συναλλάσεται)  απευθείας με τους νταβατζήδες.  Που ως γνωστόν και φράγκα έχουν, και ισχυρή παρέμβαση στα Μέσα Ενημέρωσης διαθέτουν.

Εάν ο Τσίπρας δεν τις κόψει νωρίς τον αέρα, θα την βρει πολύ σύντομα μπροστά του.

Δείτε κάποια αποσπάσματα από την συνέντευξη της Δούρου στην Real News:

Η κ. Δούρου λέει πως εκλέχτηκε για να φέρει «τα πάνω κάτω» , δεν διστάζει να χαρακτηρίσει το σημερινό σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων ως «μήτρα παραγωγής σκανδάλων» και δεσμεύεται ότι η παράταξή της «θα τηρήσει τη νομιμότητα».

Επιπλέον, αναφέρεται στην σχέση της με την κυβέρνηση υπογραμμίζοντας ότι «η σύγκρουση για τη σύγκρουση ή η συνεργασία ευθυγράμμισης σε μνημονιακούς στόχους έρχεται σε αντίθεση με την προάσπιση των συμφερόντων των πολιτών και του περιβάλλοντος». (σ.σ.  Lykavitos λέγε με γήπεδο ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια).

Απαντώντας δε, σε ερωτήσεις που αφορούν στο εσωκομματικό πεδίο του ΣΥΡΙΖΑ, βάζει «φρένο» στα όσα ακούστηκαν και διαβεβαιώνει ότι δεν αναδεικνύεται σε «δελφίνο». «Στον ΣΥΡΙΖΑ η επιτυχία δεν εκλαμβάνεται ως εφαλτήριο για αμφισβήτηση του προέδρου» σημειώνει, τονίζοντας ότι «οι δικές μας λειτουργίες στηρίζονται στη συλλογικότητα».

Τέλος, σχολιάζοντας τα πολιτικά ανοίγματα του κ. Τσίπρα, δηλώνει πως «στον ΣΥΡΙΖΑ η άσκηση πολιτικής δεν αποτελεί προσωποπαγή άσκηση αλλά συλλογική διαδικασία. Δεν είμαστε αρχηγικό κόμμα».

http://lykavitos.gr/archives/126325