23 Αυγούστου 2014

Έχει βουίξει η Κύπρος από τα ερωτικά τετ-α-τετ μεταξύ Δήμητρας και Kate

Εσωτερικό δρομολόγιο μαθαίνουμε είχε κάνει τελευταία το ταξίδι Αθήνα – Λευκωσία, το γνωστό μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Ο λόγος είναι γυναίκα και λέγεται Kate Mass!
H κυρία Mass που διαμένει μόνιμα πια στη Κύπρο, ήταν η παραγωγός του τελευταίου βίντεο κλιπ Because Of You, με τον Claydee και την Katie Bell, στο οποίο και συμμετείχε η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Εκεί γνωρίστηκαν και από τότε η Δήμητρα ζητούσε διακαώς να την αναλάβει αποκλειστικά η Kate που ασχολείται με την εκπροσώπηση, προώθηση και image making καλλιτεχνών, σε διεθνές επίπεδο.
Έτσι, που την έβρισκες που την έχανες, η Δήμητρα έπαιρνε το αεροπλάνο και κατέβαινε στην Κύπρο. Και αν όλα αυτά σας φαίνονται επαγγελματικά, η Κύπρος έχει βουίξει από τα ερωτικά και μάλιστα σε κοινή θέα τετ-α-τετ μεταξύ Δήμητρας και Kate. Το τι σαμπάνιες λένε άνοιγαν σε γνωστό κλάμπ και μετά σε ξενοδοχείο πολυτελείας στη Λεμεσό δε λέγεται.


Να και τα κοσμήματα, να και πανάκριβο περιδέραιο όπου η Δήμητρα δε δίσταζε να ο επιδεικνύει μιλώντας ανοιχτά για το μεγάλο έρωτα που ζει με την Kate, ακόμα και για σχέδια γάμου! Και ενώ όλα αυτά συνέβαιναν στην Κύπρο με την Kate Mass, όταν η Δήμητρα επέστρεφε Ελλάδα, δεν έκρυβε τον έρωτά της και τα υπονοούμενα γάμου με γνωστό πλούσιο νέο.


Τελικά το καλοκαίρι πέρασε, ούτε συνεργασία, ούτε συμβόλαιο, ούτε γάμο πήρε από την Kate. Μάλιστα το πήγαινε – έλα στην Κύπρο ανέλαβε τώρα η συμπρωταγωνίστρια της Δήμητρας, στο ίδιο βίντεο κλιπ, η πολύ ταλαντούχα Ειρήνη Λαναρά, ως επίσημη καλεσμένη στα γενέθλια της Kate Mass.

Βέβαια η Δήμητρα δε βγήκε χαμένη μιας και πήρε αρκετή προβολή στην Κύπρο, αλλά έλαβε και προτάσεις συνοδευμένες με λουλούδια από γνωστό Κύπριο μεγαλοεπιχειρηματία.

Όσο για την Kate Mass; Ετοιμάζεται τηλεοπτική παραγωγή με γνωστή σκηνοθέτη του Los Angeles, ένα extreme reality show που ήδη διάφορες χώρες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να αγοράσουν δικαιώματα και ένα ελληνικό βίντεο-κλιπ που όπως ακούγεται θα είναι υπερπαραγωγή μιας και θα λαμβάνουν μέρος προσωπικότητες από το Holywood.

φωτορεπορτάζ: Χρύσανθος Χρυσάνθου
Πηγή: tanea-london.net