12 Αυγούστου 2014

Μαζί με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον, αλλά και τον μικρότερο γιο τους, Truman Έχει έρθει στη χώρα μας εδώ και αρκετές εβδομάδες και όπως όλα δείχνουν δεν σκοπεύει και να φύγει άμεσα, μιας και δείχνει να περνάει πολύ καλά! Ο λόγος για τον Tom Hanks όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα μαζί με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον, αλλά και τον μικρότερο γιο τους, Truman. Το ζευγάρι, που διατηρεί εξοχική κατοικία στην Αντίπαρο, εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του περιοδικού Hello! σε βραδινή του έξοδο στην Πάρο την ώρα που περπατούσαν στα σοκάκια της Νάουσας, ενώ στη συνέχεια δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο.

Μαζί με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον, αλλά και τον μικρότερο γιο τους, Truman

Έχει έρθει στη χώρα μας εδώ και αρκετές εβδομάδες και όπως όλα δείχνουν δεν σκοπεύει και να φύγει άμεσα, μιας και δείχνει να περνάει πολύ καλά!
Ο λόγος για τον Tom Hanks όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα μαζί με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον, αλλά και τον μικρότερο γιο τους, Truman.

Το ζευγάρι, που διατηρεί εξοχική κατοικία στην Αντίπαρο, εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του περιοδικού Hello! σε βραδινή του έξοδο στην Πάρο την ώρα που περπατούσαν στα σοκάκια της Νάουσας, ενώ στη συνέχεια δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο.