09 Αυγούστου 2014

Ο ΠΑΟΚ δεν... μασάει με ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ (VIDEO)

Ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετική παράδοση στην Αγγλία και την επιβεβαίωσε και στο φιλικό με την ΚΠΡ. Ο δικέφαλος του βορρά επικράτησε με 1-0 και επιστρέφει στην Ελλάδα με καλές εντυπώσεις από το Λόφτους Ρόουντ. "Πάγωσα" τα χαμόγελα λόγω του τραυματισμού του Κωνσταντινίδη.

Το προτελευταίο τεστ του ΠΑΟΚ ενόψει των αγώνων με την Ζίμπρου άφησε γλυκιά γεύση στους ανθρώπους της ομάδας αφού κόντρα σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, ο δικέφαλος του βορρά δεν απειλήθηκε ενώ στο δεύτερο μέρος δημιούργησε ευκαιρίες για να σκοράρει κι άλλες φορές.

Η χαρακτηριστικότερη ήταν στο 50' με τον Αθανασιάδη να χάνει τεράστια ευκαιρία και να σημαδεύει το δοκάρι. Η τύχη μπορεί να γύρισε την πλάτη στον ΠΑΟΚ αλλά στο 67' ο Ντιν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έδωσε στον δικέφαλο του βορρά τη φιλική νίκη.

Ο τραυματισμός του Δημήτρη Κωνσταντινίδη ήταν το αρνητικό της αναμέτρησης, αφού ο νεαρός αμυντικός υπέστη ρήξη στον έσω πλάγιο και θα μείνει σημαντικό χρονικό διάστημα εκτός δράσης.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Ελλάδα και στις 14 Αυγούστου θα δώσει πολύ δυνατό φιλικό ματς με την Ίντερ στο γήπεδο της Τούμπας.


ΚΠΡ: Γκριν, Σίμπσον, Κόλκερ,Φέρντιναντ,Νταν (57’ Ονουόχα), Ράιτ Φίλιπς,Μπάρτον (57’ Χιλ) Μπάρτον Φέρντιναντ, Χόιλετ (57’ Ζαμόρα),Φόρλιν,Ματς, Χόιλετ,Όστιν

ΠΑΟΚ: Γλύκος (70’ Γιακουμής), Ρατς (65’ Σπυρόπουλος),Μαντούρο (70’ Ποζατζίδης),Βίτορ (46’ Κατσικάς),Τζαβέλλας (46’ Σκόνδρας), Κάτσε,Κίτσιου (46’ Κωνσταντινίδης, 58’ Τζιόλης), Γκολάσα (65’ Σαββίδης), Μακ (70’ Τζανδάρης), Σαλπιγγίδης (65’ Περέιρα), Αθανασιάδης (70’ Κουλούρης)