04 Σεπτεμβρίου 2014

“Λαγούς με πετραχήλια” τάζει ο Τσίπρας: Επαναφορά 13ου και 14ου μισθού!

«Λαγούς με πετραχήλια» είναι έτοιμος να υποσχεθεί από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Τσίπρας, ο οποίος θα μεταβεί στη συμπρωτεύουσα μία εβδομάδα μετά τον πρωθυπουργό...
(σαββατοκύριακο 13-14 Σεπτεμβρίου) ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μπαράζ λαϊκισμού, εξαγγέλοντας την επαναφορά του 13ου και του 14ου μισθού, στην περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές.

Το προανήγγειλε ο υπεύθυνος του τομέα Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτής Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας στον Realfm.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως “τα μέτρα που εξαγγέλλει ο Τσίπρας είναι κοστολογημένα και οι πηγές των εσόδων προφανώς προκύπτουν από τη μεγάλη μεταρρύθμιση που θα κάνουμε και στο φορολογικό σύστημα το οποίο θα αναδιανείμει τα φορολογικά βάρη με έναν τρόπο και δίκαιο και αποτελεσματικό”.

Στο ερώτημα αν οι πόροι θα καλυφθούν μέσω υψηλότερης φορολογίας, ο κ. Σταθάκης ήταν κατηγορηματικός. “Θα καλυφθούν μέσα από το προφανές και αυτονόητο: Μεγάλη τρύπα η οποία εξακολουθεί να υπάρχει στη φοροδιαφυγή, από την οποία μπορούν να αντληθούν πολλοί πόροι σε ετήσια βάση και με τη δικαιότερη ανακατανομή των φορολογικών βαρών, απαλλάσσοντας τα φτωχότερα στρώματα και επιβαρύνοντας, προφανώς, τα πλουσιότερα”.