14 Σεπτεμβρίου 2014

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Συνελήφθη 27χρονος κάφρος για τραυματισμό οπαδού, σε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Ένας 26χρονος συνελήφθη ως δράστης επίθεσης και τραυματισμού 46χρονου, στον αγώνα Ηροδότου -Εθνικού Πειραιά.

Ο 46χρονος άνδρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και συμφωνα με τους γιατρούς φέρει βαρυτατα τραύματα από μαχαίρι και βαρυ βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις οι οποίες έχουν προκαλέσει εγκεφαλική αιμορραγία.
Τα επεισόδια εκδηλώθηκαν λίγο πριν τη λήξη του παιχνιδιού Ηρόδοτος – Εθνικός Πειραιώς για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής στο γήπεδο Αλικαρνασσού. Στο 86ο λεπτο του αγώνα ομάδα περίπου 20 οπαδων του Ηροδότου έσπασαν τα κιγκλιδώματα στις κερκίδες και επιτέθηκαν στους οπαδούς του Εθνικού με μαχαίρια, λοστούς και σιδερογροθιές, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά ο 47χρονος από τα Χανιά.

Σε προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία μεταξύ των οποίων τρεις μετατραπηκαν σε συλλήψεις και του 26χρονων δράστη της έπιθεσης .

Από πληροφορίες στο Βενιζέλειο έχει μεταβεί και ο πρόεδρος του Εθνικού, Αλέξης Αγγελόπουλος, ο οποίος νωρίτερα είχε βρεθεί στο Αστυνομικό τμήμα για την αυτόφωρο διαδικασία.

Σε δήλωσή του μετά το παιχνίδι και για τα όσα συνέβησαν ο πρόεδρος του Εθνικού Πειραιώς, ζήτησε να αναζητηθούν οι υπεύθυνοι. «Όταν πατάω τα πόδια μου στην Κρήτη, θεωρώ ότι είμαι σπίτι μου. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι η αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου είναι τόσο ανεπαρκής ή ανεύθυνη που εν τη απουσία της, έναν αγώνα που με τη βοήθεια της φίλης διοίκησης του Ηροδότου ξεκίνησε ως γιορτή, να καταλήξει σε τραγωδία. Επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας για να βρούμε τους υπεύθυνους που ξεφτιλίζουν τον ιστορικό Ηρόδοτο αλλά και την αστυνομία.”
Νάντια Αλεξίου- NantiaReport