25 Σεπτεμβρίου 2014

Ρεσιτάλ γραφικότητας από πρώην βουλευτή ΝΔ: Το σήμα της ΝΔ και το σπιράλ που χρησιμοποιούσαν οι γυναίκες για αντισύλληψη

Ρεσιτάλ έδωσε ο πρώην βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Παπαδημάτος όταν κλήθηκε να μιλήσει για το κόμμα και τα 40 χρόνια από την ίδρυση του.

"Έσβησαν ακόμη και τον πυρσό από το κόμμα. Και το νέο σήμα που θυμίζει το σπιράλ που χρησιμοποιείτο στο παρελθόν για την αντισύλληψη των γυναικών" δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημάτος, στον ραδιοφωνικό σταθμό Αντένα Πάτρας.

Αφού "έσυρε τα εξ αμάξης" στην ηγεσία της ΝΔ, πρόσθεσε: "Δεν έφυγα εγώ από τη ΝΔ, αλλά η ΝΔ από μένα", επισημαίνοντας ότι δεν είναι δυνατόν να οδηγούν το κόμμα, εκείνοι που το πολέμησαν με πάθος.

Σε ότι αφορά την επιχειρούμενη από τη ΝΔ επανασύσταση του χώρου της Κεντροδεξιάς, ο κ. Παπαδημάτος είπε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει μόνο με γιορτάσια, αν πρώτα δεν προσεγγιστούν με ειλικρίνεια οι χιλιάδες ψηφοφόροι της ΝΔ που εγκαταλείπουν το κόμμα. Επέρριψε ευθύνες για την εικόνα της ΝΔ, στον στενό ηγετικό πυρήνα του κόμματος και ήταν λάβρος κατά του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος, όπως είπε, οδηγεί την παράταξη σε ποσοστό ιστορικών χαμηλών.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Παπαδημάτος αποχώρησε από τη ΝΔ το καλοκαίρι του 2013 με βολές προς τον Αντώνη Σαμαρά για τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ.

Πληροφορίες από thebest.gr
Ανθή Κουτσουμπού
news247