27 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Αν το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ για την εθνική συνεννόηση είμαι εγώ, φεύγω απ' την πολιτική!

Ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε «καταστροφική» την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ λόγω «αδημονίας για την εξουσία»

Η δήλωσή του Άδωνη Γεωργιάδη ότι «οι Έλληνες θα αυτοκτονήσουν αν ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ» προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο ίδιος θέλησε να δικαιολογήσει την τοποθέτησή του αυτή με νεότερες δηλώσεις.


Μίλωντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA o βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε «καταστροφική την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ λόγω αδημονίας για την εξουσία», ενώ ανέφερε ότι «η έκθεση της Bank of America λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσει την Ελλάδα σε σύγκρουση με την Ευρώπη».

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε μια νέα του τοποθέτηση, όπου ο κ. Γεωργιάδης δεσμεύθηκε ότι θα παραιτηθεί και θα φύγει από την πολιτική αν το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ για να προχωρήσει η εθνική συνεννόηση είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Αν μου πείτε ότι το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ για την εθνική συνεννόηση είναι ο Άδωνις, εγώ πιστεύω τόσο πολύ στην εθνική συνεννόηση και στην ανάγκη να μην καταστραφεί η σταθερότητα στη χώρα γιατί τότε ο λαός θα πληρώσει, παραιτούμαι και φεύγω απ' την πολιτική» (το συγκεκριμένο απόσπασμα ξεκινά στο 05:01 του βίντεο).