15 Σεπτεμβρίου 2014

Γελάει ο κόσμος με τους αφισοκολλητές του Άκη: Ο ένας αποθεώνει Τσίπρα κι ο άλλος ακούει Καραμανλής και τρέχει

Μιλάμε φυσικά για τον πρώην κλακαδόρο του Άκη και νυν κλακαδόρο του ΣΥΡΙΖΑ που λέει ότι ο Τσίπρας έβαλε γκολ στη ΔΕΘ και για τον άλλο κλακαδόρο του Άκη που παραμένει ΠΑΣΟΚος αλλά έχει τέτοιο πρόβλημα με τον Καραμανλή που είχε φτάσει σε σημείο να γελοιοποιηθεί

Λακόπουλος: Ο Τσίπρας πέρασε εύκολα και έβαλε γκολ

Θετικά αποτιμά ο Γιώργος Λακόπουλος την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, υποστηρίζοντας ότι ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης πέτυχε τους στρατηγικούς στόχους του.

“Από πλευράς εντυπώσεων, ο Τσίπρας πέρασε εύκολα από τη Θεσσαλονίκη, γιατί είχε απαντήσεις για όλα, όπως κι αν τις αξιολογήσει κάποιος. Ακολουθούσε τη συνταγή του θρυλικού προπονητή Μπιλ Σάνκλι: Αν είσαι στη μικρή περιοχή και δεν ξέρεις τι να κάνεις τη μπάλα, βαλ’ την πρώτα στα δίχτυα, και θα συζητήσουμε μετά τις εναλλακτικές που είχες”, σημειώνει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λακόπουλος στο σημερινό άρθρο του στα “Νέα”.

Ο γνωστός αρθρογράφος του Συγκροτήματος Λαμπράκη τονίζει ακόμη ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε έμφαση στην οικοδόμηση συμμαχιών εκτός Ελλάδας, και στην αλλαγή κλίματος που ήδη συντελείται στην υπόλοιπη Ευρώπη, για να καταφέρει να πετύχει μια αλλαγή πολιτικής για την Αθήνα.

Παπαχρήστος σε Βενιζέλο: Τον Καραμανλή; Έλεος…

Στη φημολογία περί πιθανής υποψηφιότητας του Κώστα Καραμανλή για την Προεδρία της Δημοκρατίας, αναφέρεται ο Γιώργος Παπαχρήστος στη σημερινή στήλη του στα “Νέα”, απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

“Το δίδυμο Σαμαρά-Βενιζέλου, στον πανικό του να βρει τους 180 που θα εκλέξουν Πρόεδρο και θα αποτρέψουν τις εκλογές, είναι διατεθειμένο λέει να ψηφίσει ακόμη και τον Καραμανλή για Πρόεδρο.

Δεν ξέρω για τον Σαμαρά, εκείνος μπορεί να του χρωστάει του Καραμανλή, αλλά εσύ ρε Βαγγέλη, πόσο ακόμη πιο χαμηλά θε πέσεις; Τον Καραμανλή για Πρόεδρο; Τον Καραμανλή; Έλεος πια”, γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος στη σημερινή στήλη του στα “Νέα”.

ysterografa.gr