25 Σεπτεμβρίου 2014

Συνελήφθη ο δράστης που εξαπάτησε την πρώην πεθερά του Μάκη Βορίδη

Χαρούμενη είναι η κ. Ζωή Ράπτη πρώην σύζυγος του υπουργού Υγείας κ. Μάκη Βορίδη, η οποία σε δηλώσεις της στο protothema.gr ευχαριστεί την Ελληνική Αστυνομία για την εξιχνίαση της υπόθεσης εξαπάτησης της μητέρας της πριν από ένα χρόνο στο ίδιο της το σπίτι

Πριν από ένα χρόνο ένας νέος εμφανίστηκε στο σπίτι της οικίας των πρώην πεθερικών του κ. Μάκη Βορίδη στην Φιλοθέη όπου κατάφερε και εξαπάτησε την πρώην πεθερά του κλέβοντας της το ποσό των 25.000 ευρώ.
«Πριν από περίπου ένα χρόνο εξαπάτησε την μητέρα μου αφού παριστάνοντας δήθεν κάποιον που ήθελε να της παραδώσει έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, κατάφερε και την έβγαλε έξω από το σπίτι κλέβοντας ανενόχλητος τα χρήματα από μέσα. Συγκεκριμένα χτύπησε το κουδούνι της πολυκατοικίας και της είπε πως πρέπει να της παραδώσει έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή» αναφέρει στο protothema.gr η επί δεκαετίας πρώην σύζυγος του υπουργού Υγείας Ζωή Ράπτη.

Και συνεχίζει «Μάλιστα χρησιμοποίησε και το όνομα μου λέγοντας της πως με γνωρίζει και ότι εκείνη την στιγμή μου μιλούσε στο τηλέφωνο ενώ μάλλον συνεννοούνταν με τον συνεργό του. Η μητέρα μου μετά το περιστατικό ανέφερε πως ήταν ένας ευγενικό νέος και καλοντυμένος. Ο πατέρας μου έλειπε από το σπίτι και η μητέρα μου 78χρονων μόνη της, ξεγελάστηκε, αφού βέβαια προσπάθησε να επικοινωνήσει πρώτα μαζί μου, κάτι που δεν κατάφερε».


Τέλος ευχαρίστησε την Ελληνική Αστυνομία για την σύλληψη τουλάχιστον ενός από τους δράστες της εξαπάτησης της μητέρας, περιμένοντας φυσικά να βρεθεί και ο συνεργός του ενώ λόγω του ότι ο κακοποιός ήταν σεσημασμένος πιστεύει ότι υπάρχουν και άλλες υποθέσεις οι οποίες θα εξιχνιαστούν αφού η δράση του συλληφθέντα ήταν σε όλη την Ελλάδα.

«Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία που κατάφερε και έπιασε τον δράστη ο οποίος από ότι έμαθα είναι σεσημασμένος. Είχε διαπράξει παρόμοιες πράξης στο παρελθόν τόσο στο Ψυχικό όσο και σε άλλες πόλεις στην Ελλάδα και από ότι ξέρω έχει εξαπατήσει και άλλους ανθρώπους».


Τον δράστη, ο οποίος είναι 31χρονών, τον συνέλαβαν στελέχη του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής έξω από το σχολείο του γιου του.

Χρήστος Χατζησπύρου
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ