03 Σεπτεμβρίου 2014

Κρίση στο στρατόπεδο των Καραμανλικών

Έξαλλοι με την πρωτοβουλία του Κακλαμάνη να κάνει τον εκπρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού
 
Ένταση προκάλεσε ο Νικήτας Κακλαμάνης στους καραμανλικούς κύκλους, που εμφανίστηκε ...καραμανλικότερος του Καραμανλή, δηλώνοντας ότι ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός τον εξουσιοδότησε προκειμένου να δηλώσει δημόσια εκ μέρους του ότι δεν ενδιαφέρεται για την προεδρία της Δημοκρατίας.

Η δήλωση και η πρωτοβουλία του κ. Κακλαμάνη έκανε έξαλλους τους καραμανλικούς βουλευτές, οι οποίοι μέχρι στιγμής πρόβαλαν ως ξεχωριστό προσόν το ότι αποτελούσαν τους κύριους «συνομιλητές» του πρώην πρωθυπουργού.

Ο Γιώργος Βλάχος σήμερα θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και υπογράμμισε ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν έχει εκπροσώπους. «Ο Κώστας Καραμανλής λειτουργεί ξεκάθαρα. Δεν έχει εκπροσώπους. Προφανώς ο κ. Κακλαμάνης έκανε μια συζήτηση μαζί του για τα σενάρια της Προεδρίας και έλαβε την απάντηση από τον Καραμανλή ότι δεν ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Αυτό είναι γνωστό. Ο Καραμανλής δεν εξουσιοδότησε κανέναν να μιλήσει εκ μέρους του», ανέφερε ο κ. Βλάχος και σημείωσε:

«Ο Κώστας Καραμανλής είναι στην πολιτική. Δεν τίθεται θέμα επιστροφής του. Μπορεί να ενεργοποιηθεί περαιτέρω  στο μέλλον μπορεί και όχι. Αποτελεί πολιτικό κεφάλαιο κι αυτό είναι γεγονός».