26 Σεπτεμβρίου 2014

Ραχήλ: «Από τους δημοσιογράφους έμαθα ότι παραπέμπομαι»-Πάρτυ στον τοίχο της στο Facebook

Στην αντεπίθεση πέρασε η Ραχήλ Μακρή μέσω facebook  αφού όπως έγραψε σε μακροσκελή ανάρτηση, δεν έχει ενημερωθεί επίσημα από το κόμμα της ότι παραπέμπεται στην επιτροπή δεοντολογίας των ΑΝΕΛ.

Έγραψε:
«Ενημερώνομαι από δημοσιογράφους ότι με έχουν παραπέμψει στην επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Επίσημα δεν έχω καμία ενημέρωση εάν αυτό ισχύει ή όχι.

Στην περίπτωση που ισχύει περιμένω θεσμική και επίσημη ενημέρωση για τους λόγους παραπομπής μου, το κατηγορητήριο εναντίον μου και το ποιός ή ποιοί με παρέπεμψαν.

Σεβόμενη την κοινοβουλευτική μου ιδιότητα και την συνταγματική επιταγή εκπροσώπησης όλων των Ελλήνων στο κοινοβούλιο, δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να εκφράζω την πολιτική μου θέση και άποψη δημόσια. Δεν έχω κρύψει ποτέ τίποτα από τους πολίτες που με τίμησαν.

Εάν κληθώ να εκφράσω τις απόψεις μου για την έκφραση της γνώμης μου, θα το κάνω δημόσια δεχόμενη την κρίση της Ελληνικής Κοινωνίας και ειδικότερα των κατοίκων του νομού Κοζάνης.»


Νωρίτερα, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος στο ΑΠΕ- ΜΠΕ, η κ. Μακρή θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά της απέναντι σε συναδέλφους της έτσι όπως εκφράστηκε αυτή μέσω αναρτήσεων σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κ. Καμμένος πρόσθεσε ότι «για το μέλλον της κ. Μακρή στους ΑΝΕΛ θα αποφασίσουν η Επιτροπή Δεοντολογίας και φυσικά η Κοινοβουλευτική Ομάδα».

Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες ημέρες η κα Μακρή έκανε καυστικά σχόλια για συναδέλφους της μέσα από τα social media.

Όταν για παράδειγμα τοποθετήθηκε στην θέη της τομεάρχη υγείας η κα Στεφανάκη, η οποία κατάγεται από το Λασίθι και ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής με τους ΑΝ.ΕΛ. η Ραχήλ Μακρή διαφώνησε.

Έγραψε στο Facebook ένα καυστικότατο σχόλιο με το οποίο άφηνε αιχμές για την απερχόμενη τομεάρχη Σταυρούλα Ξουλίδου.

Εγραψε: "Την αποκατέστησε την κρητικοπούλα. Αυτό το σπουδαίο στέλεχος για τις καλές υπηρεσίες που πρόσφερε στον αγώνα λασπολογίας μαζί με τους υπάνθρωπους. Για να δούμε τι θα γράψετε απόψε στην ομάδα προβληματισμού σας με αρχηγό την βουλευτάρα. Πάντως θα γελάσουμε γιατί τώρα δεν μπορώ λόγω χειρουργείου. Να τις δω και τις δυο έξω από την Αμφίπολη μαζί με τον τρελό του Αιγίου, τον ξάδελφο γυμνοσάλιαγκα, την ομάδα της Χαλκιδικής, την όρκα, την ερωμένη αεροσυνοδό και τι στον κόσμο. Δεν θα κάνουν τις καρυάτιδες πάντως".

newsit.gr

Πάρτι στον “τοίχο” της Ραχήλ στο facebook μετά την παραπομπή της στο Πειθαρχικό. Τι της γράφουν

Μοιρασμένα είναι τα σχόλια των φίλων της Ραχήλ Μακρή στο facebook, μετά την παραπομπή της στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο.
Άλλα την επαινούν, άλλα την αποτρέπουν και δεν λείπουν και τα σκληρά υβριστικά.
Απολαύστε τα!

  • Kosmas Athanasiou Μπράβο σου…

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ το γράψαμε ήδη~ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΤΗ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK
    http://www.eordaia.org/index.php?option=com_content…

  • Yiannis Haritos Πρώτος ο Χατζηνικολάου με καμάρι στο enikos.gr δημοσιεύει οτι ο κ. Καμμένος σας παραπέμοει στην επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων,

  • Βασίλειος Κουβάς Τι σου έλεγα και δεν άκουγες.

    .

  • Kosmas Athanasiou Αν όλα πάνε καλά, οκ. Αν όχι, τότε μία συμβουλή, αν και δεν το δικαιούμα. Μή παραδοθεί η έδρα…

  • Greg Iosifidis Εύγε, τιποτε αλλο.

  • Nikos C. Georgantzoglou III ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΡΑΧΗΛ. ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ.

  • Panagiotis S Sarris την εδρα να την κρατησεις την δικαιουσε αλλωστε με την εως τωρα πορεια σου


  • Κουζίνα-Μπάνιο Ηλεκτρονικα Καταστήματα Ραχηλ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΣΤΗ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ.ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΔΙΝΕ ΣΥΝΕΥΤΕΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ (ΤΟΣΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ)ΕΣΥ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑ (ΞΟΥΛΙΔΟΥ) ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 3-4 ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΚΑΙ 8-9 ΕΙΔΗΣΗ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΛΕΟΣ ΡΑΧΗΛ ΕΛΕΟΣ


  • Κώστας Σινόπουλος προσεξε και σκεψου το καλα..μη κανεις το μεγαλυτερο σου λαθος..

  • Μιχαλης Δημητριαδης ΤΙ ΕΓΕΙΝΕ ΠΑΛΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΛΑ???

  • Costas Sklavenitis η κα.Μακρυ εχει επανειλημμενος σταθει διπλα στους πολιτες αυτης της ταλαιπωρης χωρας και αν μη τι αλλο εχει τιμησει την ψηφο τους…Επισης με τους αγωνες της στην ΕΡΤ αλλα και στον δρόμο εχει τιμησει και οσους τυχον δεν την εχουν ψηφισει. Ειναι “παρων” και αυτο μετραει. Αυτο την κανει αποδεκτη σε ενα μεγαλο μερος του ελληνικου λαου. Ειναι λοιπον ακαιρο να συζηταμε τι κανουν οι ΑΝ.ΕΛ. εφοσον ειστε αποδεκτη κι απο αλλες παραταξεις. Μια συμβουλη. Συνεχιστε …

  • Georgia Kalivrousi ΡΑΧΗΛ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΩΣΤΟ………..ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΦΟΒΟΝΤΑΙ…….

  • Boukis Nek Dimitris Ραχήλ ανεξαρτητοποιήσου και έλα στην αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ που έχεις μεγάλο ρεύμα όπου θα μπορείς να λες τις απόψεις σου ελεύθερα!!!

  • Nikos Antonopoylos Ηρεμήστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!

  • Μιχαλης Δημητριαδης Τι εστι Γεωργια Στεφανακη ρε παιδια??? Τι ειπε εναντιον της κ. Μακρη??? Γιατι δεν μπορει να εγραψε στα καλλα καθουμενα Η κ. Μακρη οτι εγραψε!!!!

  • Tina Dalla Εισαι η μονη γνησια φωνη στους ανελ γι αυτο σε πολεμανε.και πολυ καλα κανεις και τα χωνεις σε διπροσωπους μεσα στους ανελ και πολυ καλα κανεις και απευθυνεις χαιρετισμο στο συνεδριο του επαμ.ας το καταλαβει και ο κ.καμμενος

  • Giorgos Feloukas Λοιπόν, γίνομαι κουραστικός αλλά θα το ξαναπώ: Φρόντισε να ξυπνήσεις τον Πάνο και να του θυμήσεις με ποιες αρχές και ποιόν τρόπο (Social media, νεολαία κλπ) ξεκίνησε η προσπάθεια των ΑΝΕΛ, τι πρέσβευε, ποιές προσδοκίες δημιούργησε, ή φύγε και έλα στον ΣΥΡΙΖΑ. Κάνε τις επαφές σου, τις διαπραγματεύσεις σου, αλλά ΕΛΑ.
    Δεν μπορώ να φανταστώ την επόμενη βουλή χωρίς την παρουσία σου.

  • George Georgitsopoulos Ο Καμμένος έκανε μέγα λάθος. Δεν φτάνει που η ηγετική του ανεπάρκεια (υπηρξαν και προδοτες βεβαια που γυρισαν στο μαντρι τους) αποψίλωσε το ίδιο του το κομμα, από πάνω παραπέμπει την μοναδική δυναμική και αυθεντική ως άτομο βουλευτή του. Εγκληματικό λάθος. Οι ΑνΕλ χρειάζονται την Ραχήλ και όχι η Ραχήλ τους Αν.Ελ

  • Thromvosi Aortis Ραχηλ υπαρχει μια θεση στο μαρκομιχελάκειο. Προλαβαίνεις δε προλαβαίνεις. Εκτός αν μιλήσω στον βορίδη και ανοίξει νέα πτέρυγα για σένα στη λέρο.

  • Γεώργιος Παλαπουγιούκ Εδω Λέρος φίλε θρόμβωση , που εαν είχες κότσια θα έβγαζες στην φόρα το ονοματάκι σου .Βλέπεις έχεις μάθει εσυ και κάποιοι Άλλοι το κρυφτούλι πίσω απο τους λογαριασμούς του face.
    Καταρχήν βλάκα γιατι βλάκας εισαι, σταματά να δυσφημείς το νησί μου διότι θα πρεπει να γνωρίζεις οτι ειναι πανέμορφο και κατι βόδια σαν εσένα δεν τους επιτρέπουμε την είσοδο .

  • Giannis Zygolanis Επειδή είσαι άφθαρτη πολιτικός και γι’ αυτό σε γουστάρει ο κόσμος, ένα θα σου πω: Πάρ’ το χαμπάρι ο Καμμένος είναι καμένο χαρτί και αυτός και όλοι όσοι έχουν ευθύνη για τη χρεοκοπία της Ελλάδας. Και ο Καμμένος έχει μεγάλη ευθύνη ως στέλεχος και υπουργός της κυβέρνησης του Κωστάκη, που διπλασίασε σχεδόν το δημόσιο χρέος. Το ότι ο Καμμένος εξυμνεί διαρκώς τον Κωστάκη Καραμανλή θα έπρεπε να σε προβληματίσει. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις και να συνεργαστείς με ανθρώπους άφθαρτους σε έναν νέο πολιτικό φορέα στον οποίο όσοι συμμετείχαν ή έστω ανέχτηκαν το φαγοπότι των τελευταίων 40 ετών δεν θα έχουν θέση.

  • Ανεξάρτητοι Ελληνες Γλυφάδας- Βούλας ΑΓΑΠΗΤΗ ΤΙΝΑ ΝΤΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ? ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ MEDIA ΚΑΙ ΤΟ INTERNET ΥΙ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΡΑΧΗΛ ΟΤΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΗΛΙΘΙΑ .ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΤΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑ ΦΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ
Φωτογραφία του χρήστη Ανεξάρτητοι Ελληνες Γλυφάδας- Βούλας.



  • Costas Sklavenitis Αγαπητοι “ανεξαρτητοι Ελληνες Γλυφαδας”…Αυτο καταλαβατε απο τα σχολια? Οτι ολοι εδω μεσα ειναι Συριζα? Η μηπως οτι η Ραχηλ ειναι δυνατη φωνη απο μονη της και εχει υποστηριξη απο ολα τα δημοκρατικα κομματα?

  • Stelios Parastatidis ……….ποιοι παραπεμπουν???

  • Thromvosi Aortis Poia eisodo den epitrepeis re pouroupoupou afou exw erthei 2 fores kai pragmati einai yperoxo. H raxhl ekei de tha paei gia tourismo omws. Me aspro foremataki sexy me ta xerakia pisw. se 1 xronaki ekei tha nai me to 1% twn aerokatestrammenwn. ante ta leme pouroupoupou kalo sk kali anaptyksi sto yperoxo nhsi sou. h parousia tis raxil tha einai diakritiki

  • Dimitris Didimiotis αΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ AORTIS ΜΟΥΝΟΠΑΝΙΔΙΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ…ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΕ

  • Αθανάσιος Α. Γαλάνης Οι δημοσιογράφοι που σε ενημέρωσαν είναι οι ίδιοι που πέρυσι τα Χριστούγεννα τους ψιθύριζες ότι παραιτεισαι ;

  • Ανεξάρτητοι Ελληνες Γλυφάδας- Βούλας ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΛΕΝΕ ΡΑΧΗΛ ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΥΡΙΕ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ

  • http://lykavitos.gr/archives/137247